Na ekskluzivnoj večeri predstavljen je Skechers Arch Fit model tenisica

Na ekskluzivnoj večeri predstavljen je
Skechers Arch Fit model tenisica

Andrea Andrassy

Koliko je u životu važno imati uz sebe ljude koji te podržavaju, sinoć su pokazali i uzvanici na ekskluzivnoj večeri u SOL-u, novom tapas baru chefa Mate Jankovića u centru Zagreba. Neki su uživali u društvu najboljih prijatelja, partnera, sestara, a neki su stigli s ljubimcima. Uz tapase na hrvatski način i odličan glazbeni nastup Ide Prester, okupljeni su isprobali i novi model Arch fit tenisica i složili se da su udobnost i podrška u životu najvažniji.

Petra Ria i Andrea Trgovčević

Skechers Arch Fit osvojio je svijet zbog svoje jedinstveno dizajnirane podrške stopalu. Dvadeset godina prikupljanja podataka i više od 120.000 skeniranih stopala, pomogli su ortopedima da kreiraju unutrašnjost Arch Fit tenisica. Ona se oblikuje točno prema stopalima, smanjuje opterećenje i idealno raspoređuje distribuciju težine, a ono što je najposebnije podrška je vama i vašim svakodnevnim aktivnostima!

Ivica Palinić i Anita Dujić

Brojni poznati poput Jelene Veljače, Slavka Sobina, Marijane Batinić, Nataše Janjić, Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića u opuštenoj atmosferi uživali su u, posebno za ovu priliku pripremljenim, tapasima inspiriranim Hrvatskom, koje je osmislio proslavljeni chef Mate Janković, te u najboljim hrvatskim vinima.

Osim što su se pokazale kao udobne i odlične za stopala, Skechers Arch Fit tenisice podižu i svaku modnu kombinaciju.

A kako su naši poznati iskombinirali Arch Fit uz svoje stylinge i kako im je bilo na večeri u novootvorenom SOL-u, pogledajte u galeriji u nastavku.

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović
Jelena Veljača i Vito Turšić
Marijana i Karla Batinić
Mate Janković
Mirna Medaković Stepinac
Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić
Nevena Rendeli Vejzović i Mak Vejzović
Slavko Sobin

Foto: PR

Učitati još
Zatvori