Predstavljen ovogodišnji program Ljeta u MSU

Predstavljen ovogodišnji
program Ljeta u MSU

Mladen Puljiz, Petra Orec, Snježana Pintarić, Petar Beluhan, Mile Kekin, Alen Marin, Toni Starešinić, Zvonimir Bučević i Branko Kostelnik

Mladen Puljiz, Petra Orec, Snježana Pintarić, Petar Beluhan, Mile Kekin, Alen Marin, Toni Starešinić, Zvonimir Bučević i Branko Kostelnik

Uz multimedijalni koncept ‘Ljeto u MSU’ zagrebačko ljeto postat će još užarenije! Zaključili su to jučer brojni nazočni na predstavljanju ovogodišnjeg programa, koji je uz renomirana imena iz svijeta glazbe donio i bogat multimedijalni program prema načelu „za svakoga ponešto“. Od 2. lipnja do 14. srpnja na krovu Muzeja suvremene umjetnosti Zagrepčani, ali i sve brojniji turisti, moći će uživati u nastupima izvođača koji već tradicionalno jamče odličnu zabavu.

Mladen Puljiz, Petra Orec, Zvonimir Bučević

Mladen Puljiz, Petra Orec, Zvonimir Bučević

Ljeto u MSU

Tako nas kao koncert otvorenja jubilarne pete sezone Ljeta u MSU 2.6. očekuje koncert velikih povratnika, art rock grupe Boa, a nakon njih 9.6. slijedi najuspješniji come back hrvatskog rocka u posljednjih deset godina, grupa Kojoti. Treća subota 16.6. rezervirana je za hvaljenu i nagrađivanu jazz senzaciju Chui, a nakon njih nikad jači, zreliji i raspoloženiji Hladno Pivo koji će nas počastiti svojim best of nastupom tokom kojeg će svirati svoje najbolje i najpopularnije pjesme u 30 godina karijere. U subotu, 7.7. na najpoznatiji zagrebački krov stiže beogradski post punk trio Repetitor, a sezonu zatvaraju Mayalesi s kojima ćemo na užarenom krovu proslaviti njihovih 25 godina karijere te novi album za koji su dobili Porina za najbolji rock album godine.

Snježana Pintarić, Branko Kostelnik i Petra Orec

Snježana Pintarić, Branko Kostelnik i Petra Orec

Osim spomenutih koncerata, program Ljeta u MSU donosi i projekcije filmova iz ciklusa Best of Metropolis, umjetničke akcije i performanse hrvatskih umjetnika te čak tri izložbe u Muzeju suvremene umjetnosti – onu multimedijalnog umjetnika Tomislava Brajnovića, zatim Područja doticaja – arhitektura Graza i Zagreba te izložbu REZ/CUT – kolaž u 20. i 21. stoljeću u srednjoj i istočnoj Europi.

Zvonimir Bučević i Petar Beluhan

Zvonimir Bučević i Petar Beluhan

Odličan uvod okupljenima je jučer pružio performans umjetnice Martine Granić pod nazivom „Yung Grana“. Pored navedenog, ove godine se uvodi i peta dimenzija tako da će okupljeni moći poslušati i književna čitanja domaćih autora svih generacija.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2018. možete kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice za svaki pojedinačni koncert je i dalje 85 kn za svih pet programa!

Toni Starešinić

Toni Starešinić

Multimedijalni program Ljeto u MSU nikad do sada nije uključivao više sadržaja po cijeni jedne ulaznice, zato – požurite po svoju jer je broj ulaznica ograničen!

Mile Kekin

Mile Kekin

Martina Granić

Martina Granić

Foto: Tomislav Jagar

Učitati još
Zatvori