Snježna ljuljačka bila je glavna zvijezda Journal Xmas partyja

Snježna ljuljačka bila je glavna
zvijezda Journal Xmas partyja

Čarobna atmosfera koja je vladala na netom održanom Journal Xmas partyju ne bi bila potpuna bez još jednog zvjezdanog trenutka koji je svim svečanim uzvanicima omogućio poznati modni brend Liu Jo.

Liu Jo podržao je Journal Xmas party i na lokaciji, na galeriji magične Preporodne dvorane Narodnog doma na Gornjem gradu, postavio snježnu ljuljačku, koju je bilo nemoguće ne primijetiti. I ne samo primijetiti, već se i fotografirati u ovom zimskom foto kutku koji nas je nakratko podsjetio na svu ljepotu najhladnije sezone u godini. Svjetlost tisuća lampica, zimzelene girlande koje grle ljuljačku i njen “snježni” pokrivač, stvorili su savršenu Liu Jo kulisu koja je privukla i mnoge poznate dame.

Snježna ljuljačka modnog brenda Liu Jo

U Liu Jo ljuljačci fotografirale su se Anita Dujić, Anica Kovač, Bojana Gregorić Vejzović, Petra Kurtela, Sara Renar, Iris Cekuš, Nevena Dujmović i brojne druge uzvanice Journal Xmas partyja, s kojeg će ponijeti lijepe uspomene, i to u obliku fotografija iz ovog pravog malog zimskog raja u režiji modnog brenda Liu Jo. Kako bi čarolija bila potpuna, glavnu ulogu u ovom su šarmantnom photo kutku preuzele maske, koje su cijelom photo shootingu dodatno dale na tajanstvenosti i glamuru.

U nastavku pogledajte najljepše fotke iz Liu Jo snježnog kutka na našem partyju.

Foto: Jernej Kokol

Učitati još
Zatvori