Hrvatski brend nakita Lana and Love otvorio svoju trgovinu

Hrvatski brend nakita Lana and Love
otvorio svoju trgovinu

Borna Kotromanić, Nataša Janjić, Tamara Garbajs, Lana Klipa, Lidija Lešić

Prva Lana and Love trgovina novo je mjesto puno ljubavi za nakit. Odabir pravog nakita najvažniji je korak u smjeru željenog izgleda. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, za koje se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo it mjesto. Omiljeni domaći brend minimalističkog i ručno rađenog, a opet elegantnog nakita od sada je dostupan i u središtu Zagreba. U šarmantnoj Maloj ulici na kućnom broju 1 smjestio se dućančić nakita Lana and Love. Brend koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve koje volite ovih blagdana.

Lana and Love, nakit pun ljubavi

Iva Radić, Tamara Garbajs Nataša Janjić

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice brenda Lana and Love. Poznate dame Tamara Garbajs, Nataša Janjić, Iva Radić, Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Olja Vori, Marijana Mikulić i brojne druge, uveličale su otvorenje nove trgovine svojim dolaskom. Dizajnerica Lana Klipa, osnivačica brenda Lana and Love istaknula je kako od prvog dana ovom poslu pristupa s puno ljubavi i nastoji za svaki pojedinačni komad ispričati neku posebnu, drugačiju priču.

Antonija Stupar Jurkin

Baš zato jer je i svatko od nas poseban i jedinstven, a upravo iz tog razloga nije ciljala na neku posebnu kategoriju kupaca. Stoga je nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. No, niti jači spol u ovoj priči nije ostao zanemaren. Lana and Love predstavila je muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi. Nakit je dostupan na Lana and Love Facebook stranici,  službenom Instagram profilu. Izaberite svoj komad na web shopu-u i razveselite sebe ili svoje najbliže poklonom koji će rado nositi.

Borna Kotromanić

Lidija Lešić, Lana Klipa, Rita Rumora

Iva Radić

Marijana Mikulić

Nataša Janjić

Lidija Lešić

Tamara Garbajs, Lana Klipa, Nataša Janjić

Rita Rumora

Olja Vori, Lana Klipa, Antonija Stupar Jurkin

Tamara Garbajs

Olja Vori

Iva Radić i Lana Klipa

Majda Postružin

Borna Kotromanić, Nataša Janjić, Tamara Garbajs, Lana Klipa, Lidija Lešić

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori