Poznate Hrvatice zablistale u haljinama Elfs na humanitarnoj reviji

Poznate Hrvatice zablistale u haljinama
Elfs na humanitarnoj reviji

Da moda i humanost idu zajedno, dokazale su poznate Hrvatice i modni dvojac Elfs na humanitarnoj reviji ‘Kreirano srcem’. Revija je održana u zagrebačkom muzeju Mimara u organizaciji Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, a cilj je bio predstaviti nove službene turističke uniforme Hrvatske turističke zajednice. Tim povodom njeni su pokrovitelji odlučili donirati financijska sredstva udrugama ‘Dar’ iz Osijeka za djecu s autizmom i „Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu – HURID“ iz Zagreba. Tko se sve prošetao u Elfs haljinama i kako je izgledala večer, pogledajte u nastavku.

Kreirano srcem s potpisom Elfsa

Ella Dvornik

Na reviji je govor održao i ministar turizma Gari Cappelli te je naglasio da se ovim projektom dokazalo da je Hrvatska mnogo više od sunca, mora i prirode. Ističe se kao zemlja koju čine ljudi velikog srca i kreativne energije. Ministarstvu turizma i Hrvatska turistička zajednica kontinuirano traže mogućnosti kako radom doprinijeli zajednici i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Turizam spaja ljude i zajedničkim naporima postižu se velika djela. HURID je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije i provodi znanstveno utemeljene programe koji doprinose dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji dok udruga DAR iz Osijeka okuplja i pomaže četrdeset djece s dijagnozom autizma. Marijana Krolo, članica odbora udruge Dar zahvalila se u ime svih članova Ministarstvu turizma i Hrvatskoj turističkoj zajednici što su pokrenuli ovakvu hvale vrijednu akciju.

Donacije za aktivnosti kojima se raduju djeca i roditelji

Ivana Mišerić

Prikupljena novčana sredstva s revije, usmjerena su na razvoj sportskih aktivnosti, a raduju podjednako  djecu i roditelje. Marta Ljubešić, predsjednica Upravnog odbora udruge HURID zahvalila je svima koji su događaj kreirali srcem. Materijalne pretpostavke za rad iznimno su važne jer omogućuju ranu intervenciju u djetinjstvu i ulaganje u rani razvoj djece. Ambasadorice projekta ‘Kreirano srcem’, redom novinarke, političarke, glumice, voditeljice, sportašice i znanstvenice, zamijenile su svoje radne cipele onim manekenskim i predstavile najnoviju kolekciju turističkih uniformi Hrvatske turističke zajednice koju je kreirao modni dvojac Elfs. Modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz Elfs-a dodali su kako je rad na kolekciji bio izrazito zabavan, te kako su se trudili prikazati i interpretirati što više motiva te ispričati priču o ljepotama Hrvatske, imajući na umu specifičnost karijera dama iz javnog života koje će nositi reviju.

Brojni poznati na reviji

Martina Bienenfeld

Svoje veliko srce za pomoć mališanima pokazale su potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova mr. sc. Marija Pejčinović Burić, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld, odvjetnica Jadranka Sloković. Bivša predsjednica i sadašnja članica izvršnog odbora hrvatske udruge poslovnih žena KRUG i članica izvršnog odbora FCEM-a, krovne svjetske organizacije poduzetnica Sofija Šmitran, članica Uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina Jadranka Primorac.

Andrea Ivančević

Dubravka Šuica

Kreiraano srcem – svojim dolaskom su uveličale i članica Uprave Hrvatske elektroprivrede Vlatka Kamenić Jagodić, članica Uprave Hanza Media Ana Hanžeković, dr. neurokirurgije – KBC “Sestre milosrdnice” Nikolina Sesar, radijska voditeljica Ivana Mišerić, glumica i voditeljica Doris Pinčić. Novinarka i voditeljica Jelena Pajić, urednica Marija Pajić, novinarka Ana Muhar, spisateljica i kolumnistica Milana Vlaović Kovaček, lifestyle blogerica Ella Dvornik, tekvandoistice Lucija i Ana Zaninović, najbolja hrvatska sprinterica Andrea Ivančević, glumica Ana Gruica Uglešić, plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac te televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar.

Vodeće hrvatske kompanije pridonijele organizaciji

Gari Cappelli

Potporu u organizaciji događaja Ministarstvu turizma i Hrvatskoj turističkoj zajednici pružile su i vodeće hrvatske kompanije ACI, Atlantic Grupa, dm-drogerie markt, Hrvatska elektroprivreda, Hrvatska pošta, Jadranski luksuzni hoteli, JANAF, Kempinski, Kraš, Lošinj Hotels&Villas, Mastercard i Podravka koje su povodom ovog događaja donirale financijska sredstva udrugama ‘Dar’ iz Osijeka za djecu s autizmom i zagrebačkom Hurid-u.

Marija Pejčinović Burić

Video uradak kreiran za potrebe ovog događaja, potpisuje tvrtka Pepper Weddings, a prostor muzeja Mimara svojim je jedinstvenim cvjetnim kreacijama dekorirao studio Lela dizajn. Kreirano srcem,  zagrebačka je pretpremijera turističkih uniformi koje će Hrvatska turistička zajednica i službeno predstaviti u sklopu World Travel Marketa (WTM), globalnog događanja za industriju putovanja koje se od 5. do 7. studenog održava u Londonu.

Foto: Darko Tomaš

 

 

Učitati još
Zatvori