Predstavljen novi kozmetički brend Neva1918

Predstavljen novi kozmetički
brend Neva1918

Ljupka Gojić Mikić

U elegantnom okruženju hotela Esplanade, brojnim je uzvanicima predstavljena akvizicija tvrtke Neva te njeno pripajanje u Magdis Grupu. Prigodnom su izložbom bogatog portfelja Nevine kozmetike iz razdoblja od 1918. do 2018. proslavljeni i jubilarni rođendani – 100. rođendan tvrtke Neva i 25. rođendan tvrtke Magdis. A vrhunac večeri bilo je predstavljanje novog kozmetičkog brenda Hommage á la Beauté – Neva1918 koji će se na policama trgovina moći naći već ovog proljeća.

Neva1918 posveta je stoljeću ljepote i priznanje viziji koju su još davne 1918. godine imali gospoda Raca i Verles, osnivači tvrtke Rave iz koje je zatim nastala Neva. Riječ je o ekskluzivnoj liniji koju čine proizvodi za njegu tijela – gel za tuširanje, sapun, krema i ulje za ljepotu, roll-on dezodorans, krema za ruke – neodoljivih, originalnih mirisa ljubičice, jorgovana i nebeske ruže.

Marko Gross, Lada Tedeschi Fiorio, mr.sc. Srećko Gross

Uzvanicima se emotivnim govorom obratio predsjednik Uprave Magdis grupe, Marko Gross, koji je ovom prilikom izjavio: «Naime, s obzirom na to da je moj otac bio zaposlenik Plive – zadužen za razvoj i proizvodnju Plidente, a majka zaposlenica Neve – zadužena za proizvodnju Nivee, slobodno mogu reći da sam odrastao uz ovu tvrtku. Kada sam dobio ponudu za akviziciju, nisam mogao vjerovati – dvije godine kasnije vjerujem više, ali i dalje ponekad mislim da sanjam dječački san.» Također, osvrnuo se na viziju poslovanja nove tvrtke, jednom od najvećih proizvođača kozmetike u regiji:

«Štujući dizajn, koncept i viziju uz dodatak moderne tehnologije i suvremenih farmaceutskih saznanja nastao je novi brend Neva1918. Nadamo se da će vas oduševiti i da je ovo početak jedne mirisne, uspješne poslovne priče.»

Bojana Gregorić Vejzović

Aleksandra Dojčinović

Marko Gross, Lada Tedeschi Fiorio, mr.sc. Srećko Gross

Ispred Atlantic Grupe, uzvanike je pozdravila potpredsjednica Lada Tedeschi Fiorio koja je izjavila: «Ovo je jedan od onih trenutaka kada ste sretni i tužni, poput trenutka kada vlastito dijete puštate od sebe jer je odraslo i samostalno kreće dalje, a tužni jer se odvajate od njega. Takav je osjećaj i s Nevom, ali smo izuzetno sretni što smo u tvrtki Magdis pronašli pouzdanog, odgovornog partnera, koji će s vizijom nastaviti razvijati Nevu, brinuti se o zaposlenicima i ostvarivati poslovne uspjehe koje ćemo s veseljem pratiti.»

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori