Klara Premium Store – novi koncept poznate pekarnice

Klara Premium Store – novi
koncept poznate pekarnice

Lana Klingor Mihić i Ante Mihić

Lana Klingor Mihić i Ante Mihić

Zelena oaza Zagreba, u neposrednoj blizini šarmantnog gradskog parka Zrinjevac, jučer je postala bogatija za još jedno it gastro odredište, koje će nesumnjivo osvojiti srca brojnih gastroljubaca i foodie-ja. Jučer je ovdje, naime, otvoren KLARA PREMIUM STORE, flagship novog urbanog concepta omiljenih Zagrebačkih pekarni Klara. Svečanom otvorenju nazočili su brojni poznati poput Luke Nižetića, ambasadora koncepta KLARA PREMIUM STORE, Lane Klingor Mihić, Ivane Mišerić, Kristine Šalinović, Antonije Šole, Borne Kotromanić, Antonija Franića, zatim popularni gastro blogeri, poslovni partneri i prijatelji.

KLARA PREMIUM STORE

Zdrava prehrana unatrag nekoliko godina postala je trend koji nije zanemariv. Sve više ljudi postaje svjesno važnosti pravilne i cjelovite prehrane, a organske, zelene, sirove, egzotične i nutritivno bogate i izbalansirane namirnice sve su traženije i popularnije. S time na umu, Zagrebačke pekarne Klara, čija pekarska tradicija seže dulje od stoljeća, dodala je svojoj bogatoj ponudi trendove novog doba predstavivši tako KLARA PREMIUM STORE. S novom filozofijom LIVE. LOVE. EAT FRESH., KLARA PREMIUM STORE svojim će kupcima, uz svoj prepoznatljivi asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, koji će biti proširen novim proizvodima poput sve popularnijih bagel peciva, raznih premium sendviča, bezglutenske ponude proizvoda i američkih krafni (donuts), od sada nuditi i privlačan kutak sa znanstveno – nutricionistički osmišljenim asortimanom, tzv. KLARA GREEN LINE.

Luka Nižetić

Luka Nižetić

Smješten na galerijskom dijelu prostora, KLARA GREEN LINE stvoren je u uskoj suradnji i potpuno prema recepturama Dr. Lejle Kažinić Kreho, međunarodno priznate hrvatske liječnice i nutricionistice s diplomom prestižnog londonskog Kings College-a i članice Britanskog nutricionističkog društva. ‘Vegan’ i ‘vegetarian friendly’ hrana i napici poput smoothie-ja, hladno prešanih prirodnih sokova bez dodatka rafiniranih šećera te široki izbor premium salata pripremati će se pred očima kupaca, a od strane Dr. Lejle Kažinić Kreho uvježbani i stručno educirani tim iz prve ruke će pružiti potrebne informacije o nutritivnim i pažljivo odabranim namirnicama koje čuvaju mladost, vitalnost i energiju. Posebna pažnja je posvećena najmlađima kroz liniju proizvoda nutritivno prilagođene njihovoj dobi i potrebama. Apsolutni hit u ponudi novog koncepta KLARA PREMIUM STORE dolazi sa Tajlanda, 100% ekološki i neprerađen proizvod koji nosi naziv kokosova voda. Ovaj ekološki uzgojen proizvod sa izvornom ljuskom kokosa i jestivim mesom kokosovog oraha najbolja je pozivnica za posjetiti KLARA PREMIUM STORE.

Dr. Lejla Kazinić Kreho i generalni direktor Petar Thur

Dr. Lejla Kazinić Kreho i generalni direktor Petar Thur

U ponudi pića novitet su zdravi i trendovski napici poput matcha latte ili turmeric latte (zlatno mlijeko s kurkumom), kao i pomno odabrana ponuda čuvenih kava i čajeva Cafes Richard-a, proizvođača najfinijih europskih kava od kraja 19. stoljeća koji koristi tehnološki najnaprednije tehnike prženja kave u najsuvremenijoj tvornici u Parizu. Kavu koju svakako treba izdvojiti jest ona s okusom lješnjaka i bademovim ili kokosovim mlijekom.

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić

Za pročišćen, minimalistički i elegantan interijer, s duhom industrial chic-a zaslužan je renomirani studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića.

Ovo sjajno novo mjesto, u koje ćete sa sigurnošću uvijek rado vraćati, potražite na adresi Zrinjevac 16!

Perica Gavran, Duško Vlaović, Petar Thur i Boran Petljak

Perica Gavran, Duško Vlaović, Petar Thur i Boran Petljak

Antonio Franić

Antonio Franić

Antonija Šola

Antonija Šola

Kristina Šalinović

Kristina Šalinović

 

Foto: Tomislav Valent

Učitati još
Zatvori