Jučer je ekskluzivno predstavljena MOSCHINO [tv] H&M kolekcija

Jučer je ekskluzivno predstavljena
MOSCHINO [tv] H&M kolekcija

Tamara Kalinić, Danilo Drobnjak, Iva Radić

Bivša tvornica Pluto sinoć je postala šareni epicentar MOSCHINO [tv] H&M svijeta. Za ekskluzivan pre shopping događaj i party koji je uslijedio nakon toga, tražila se po gradskim kuloarima pozivnica više, što i ne čudi jer ovaj spektakularni događaj nikog nije ostavio ravnodušnim.

Šarene svjetlosne i TV instalacije učinile su ovaj prostor sinoć najinstagramičnijim mjestom u gradu.

Ella Dvornik

Baš kako se i očekuje od  MOSCHINO [tv] H&M svijeta glazbeni doživljaj sinoć je upotpunio ovu noć. Na oduševljenje svih kao posebna gošća pojavila se legendarna pjevačica i pop ikona Bebi Dol koja je svojim hitovima rasplesala sve prisutne.

Dok je uzvanike zabavljala DJ SuperBabeKillah, senzacionalan performans jedinstvenog kolektiva House Of Flamingo zapalio je sve prisutne.

Zvončica Vučković

Pjevačica Maja Šuput sinoć je bila prava MOSCHINO [tv] H&M djevojka i upravo ona prva je odjenula nove komade iz nove H&M Moschino kolekcije, tom prigodom Maja je izjavila:

„Ova kolekcija nosi moj DNK, i sve je ono što ja jesam, zabavna, šarena, vedra i vesela“.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

MOSCHINO [tv] H&M GROZNICA ZAVLADALA ZAGREBOM

A da su sinoć svi htjeli biti dio ovog događaja potvrđuje i prisutnost brojnih osoba iz društvenog života poput: Sandre Perković, Bojane Gregorić Vejzović, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Haramander, Loredane i Tomislava Bahorić, Larise Lipovac, Matije Vuice, Izabele Rakonić, Mirne Maras, Ane Vučak Veljače, Ive Radić, Elle Dvornik, Tamare Kalinić i brojnih drugih.

Bojana Gregorić Vejzović

MOSCHINO [tv] H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice s pop kulturom, glamurom, razigranošću i humorom. Kreativni direktor modne marke MOSCHINO, Jeremy Scott, osmislio je kolekciju za žene i muškarce, kao i modne dodatke i nekoliko posebnih artikala za pse. MOSCHINO [tv] H&M kolekcija će biti lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenog ove godine, a u Hrvatskoj u Zagrebu u H&M Centar Cvjetni.

Sandra Perković

Matija Vuica

Renata Sopek

Pamela Ramljak i Mirna Maras

Nenad Korkut

Nabilah Haron

Mirjana Mikulec

Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander i Lana Gojak

Bebi Dol

Loredana i Tomislav Bahorić

Lana Radnić, Danilo Drobnjak i Ivona Rauch

Kristina Bangoura, Josip Tešija, Martina Skoko

Isabella Rakonić

House of Flamingo

Foto: Robert Gašpert, Ratko Surdić, Karla Jurić i Matej Jurčević

Učitati još
Zatvori