Photo point na Journal Xmas partyju na kojem su se fotkale sve zvijezde

Photo point na Journal Xmas partyju na
kojem su se fotkale sve zvijezde

Partyji portala Journal.hr poznati su po čarobnim lokacijama pa je Narodni dom na Gornjem gradu bio idealno mjesto da u njemu ugostimo sve naše drage uzvanike na tradicionalnom Journal Xmas eventu. Narodni dom u Opatičkoj ulici izgrađen je davne 1843. kao kuća obitelji Drašković, a danas se nalazi u vlasništvu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti koja nam je omogućila da na jednu večer ovu divnu zgradu pretvorimo u pravi ‘Winter Wonderland’ o kojem će se još dugo pričati.

Božićna bajka na Journal Xmas partyju

U unutrašnjosti Narodnog doma krije se raskošna Preporodna dvorana u kojoj su se nekoć održavali društveni plesovi i veliki povijesni događaji, a upravo je ona bila središnja točka Journal božićnog partyja za koji se ponovno tražila ulaznica više. Kako bismo ugostili sve naše drage uzvanike, oni su, osim u Preporodnoj dvorani, mogli uživati i na ostalim etažama Narodnog doma. Početak priče krenuo je od bajkovito uređenog dvorišta s kojeg se ulazi u predvorje, koje je bilo uređeno božićnim jelkama s poklonima i gdje se nalazio službeni photo wall. Na prvom katu je uz ulaz u Preporodnu dvoranu organizirana chill zona te mingle zona s drugim Journal photo pointom, a šećer na kraju bila je galerija Preporodne dvorane na drugom katu, s čarobnom snježnom ljuljačkom.

Među okupljenima na Journal Xmas partyju bili su: Jelena Veljača, Bojana Gregorić Vejzović, Marijana Batinić, Nevena Rendeli Vejzović, Petar Nižetić, Marko Tolja, Kristina Krepela, Lana Gojak, Lana Klingor Mihić, Ljupka Gojić Mikić, Martina Štritof, Aleksandra Dojčinović, Anita Dujić, Lejla i Tarik Filipović, Petra Kurtela, Tara Rosandić, Nataša Janjić, Branka Krstulović, Mia Kovačić, Nenad Sovilj, Sonja Lamut, Igor Barberić, Mara Bratoš, Ivan Alduk, Ana Maria Ricov, Andrea Andrassy, Antonija Stupar Jurkin i mnogi drugi…

Uz nastupe Lu Jakelić, Nike Turković i Matije Cveka, Saše Lozara i Petra Graše u konačnici je više od tisuću uzvanika prodefiliralo prostorom Narodnog doma i zajedno s nama proslavilo Journalov svečani ulazak u blagdansku sezonu.

Tko se sve fotkao na Journal photo pointu na prvom katu, pogledajte u nastavku:

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama Auto BenussiFerreroLiu JoHP HrvatskaMastercard Zaks.

Zahvala tvrtkama AgrolagunaPernod RicardCoca ColaJanaJamnicaBadelZvona CateringNoxVrtni centar Iris MBMOrbico BeautyPevecmomaxBalon CentarNeva1918.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Također, zahvaljujemo sponzorima koji su nam omogućili realizaciju goody boxa: AfroditaBiobazaBorotalcoCarlsbergCity Center oneCroataDermalogicaDizajnholikFerreroFlixbusFranckjane iredaleKoferLa Roche-PosayLiu JoL’Oreal LuxeMedikorMirjana MikulecNestleNiveaOrbico Beauty, Promands, Rio MareRox BeautyTim-Dent MiličićTurkish AirlinesVindijaVioletaXexoZaksZvijezda.

ATMOSFERU S JOURNAL XMAS PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

TKO JE SVE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY POGLEDAJTE OVDJE.

TKO JE OD POZNATIH HRVATSKIH GLAZBENIKA NASTUPIO NA JOURNAL XMAS PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

LIU JO SNJEŽNU LJULJAČKU NA KOJOJ SU SE FOTKALI UZVANICI POGLEDAJTE OVDJE.

NA JOURNAL XMAS PARTYJU PREDSTAVLJEN JE LAND ROVER DEFENDER.

ZAKS NAKIT KOJI SU UZVANICE NOSILE NA PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE.

CIJELI MENU S PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE.

U JOURNAL XMAS GOODY BOX ZAVIRITE OVDJE.

Foto: Niko Goga

Učitati još
Zatvori