Photo point na Journal.hr partyju na kojem su se svi željeli fotkati

Photo point na Journal.hr partyju na kojem
su se svi željeli fotkati

Na sinoć održanom Journal.hr Xmas partyju, s kojim smo i službeno zakoračili u blagdansku sezonu, istaknuo se jedan detalj koji je postao istinski lajtmotiv Instagram fotografija naših uzvanika. Bolje rečeno, radilo se o photo pointu na koji su svi poželjeli svratiti i ondje ‘okinuti’ fotografiju, sa srebrnim mjesecom kao magičnom kulisom ovog šarmantnog photo kutka.

Journal.hr photo point

Kroz večer, na photo wallu s mjesecom izmjenjivali su se brojni prijatelji, suradnici i partneri Journal.hr-a, pa je upravo ovdje vladala vrlo zabavna i dinamična atmosfera i stalno se tražila prilika za stati ponovno pred oko kamere te po mogućnosti uhvatiti još bolju fotografiju od one prethodne. Uzvanici su na brojne kreativne načine pozirali uz kulisu mjeseca, a sve fotke koje su nastale, danas su nam izmamile osmijeh na lice pa smo ih odlučili podijeliti s vama. U nastavku pogledajte zašto su fotografije s photo pointa na kojem su se svi željeli fotografirati izazvale toliko oduševljenje u našoj redakciji.

Tko je sve posjetio Journal.hr Xmas party pogledajte ovdje, a atmosferu s partyja ovdje.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal.hr Xmas Partyja 2018. godine: Beefeater ginCocktaVitamin WellHP HrvatskaIris MBM Vrtni CentarNaf NafPevecBalon Centar.

Također, veliko hvala svima koji su sudjelovali u Journal.hr goody boxuAgrolagunaAuraCity Center oneDermalogicaDilemma Posters, HarissaKiehl’sLa Roche-PosayL’Erbolario, L’Oreal Paris, -Love, AnaMedikorMelemMirjana MikulecNaklada LjevakOrbico BeautyPerfecta Dreams, Promands, StilusTeatar Exit, Urban Decay, Vitamin WellZvijezda.

Zahvaljujemo i agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal.hr partyja.

Tko je sve posjetio Journal.hr Xmas party pogledajte ovdje, atmosferu s partyja ovdje, video možete pogledati ovdje, a što se sve nalazilo u goody boxu otkrivamo ovdje.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori