Sreća na dohvat ruke uz Janu vitamin happy

Sreća na dohvat ruke uz Janu vitamin happy

Novim osvježavajućim okusom i zdravim sastojcima do osjećaja sreće? Zašto ne, zaključili su brojni okupljeni tijekom predstavljanja nove Jane vitamin happy. Zagrebačka špica i vesela atmosfera Cvjetnog trga savršeno je poslužila za predstavljanje novog proizvoda iz Janine obitelji, koje nisu propustili ni Ana Vilenica, Maja Bajamić, a ni Frano Domitrović. Razigranim skokovima na trampolinu uz Jana vitamin happy, u trenu su popravili svoje raspoloženje, zabavili se i uživali u sreći.

Jana vitamin happy

Jana vitamin happy na bazi prirodne mineralne vode Jane novost je iz Janine ponude i odlično rješenje za još bolje raspoloženje. U samo jednoj bočici od 0,5 L nalazi se dio dnevnih potreba za vitaminima C i B6 te biotinom, koji između ostalog, doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i stvaranju životno važnih molekula poput serotonina, poznatog i kao „hormona sreće“. Uz neophodnu hidraciju organizma, Jana vitamin happy dobrodošlo je osvježenje ne samo svojim finim okusom naranče, nego i pozitivnim utjecajem na doživljaj svijeta koji nas okružuje.

Frano Domitrović

Frano Domitrović

Kako je sreća jedan od temeljnih ciljeva svakog čovjeka, ona je najčešće nadohvat ruke. Istraživanja su pokazala da glavni preduvjet sreće nisu ni materijalne stvari niti društveni odnosi, već se njezin temelj nalazi u dobrom zdravlju koje proizlazi i iz uravnotežene prehrane. Stoga, ne treba zaboraviti na važnost unosa hranjivih tvari koje će osigurati preduvjete za normalno psihološko funkcioniranje, a time i donijeti osjećaj sreće. Jana vitamin happy donosi upravo njih.

Ana Vilenica

Ana Vilenica

Od sada je moguće uz malu pomoć novog saveznika te uz ukusne gutljaje Jane vitamin happy uživati u osvježavajućoj i zabavnoj potrazi za srećom uz geslo #pijhappybehappy.

Andrea Solomun

Andrea Solomun

Maja Bajamić

Maja Bajamić

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori