U Hrvatsku stigla tajna savršene kose – Nashi Argan

U Hrvatsku stigla tajna savršene
kose – Nashi Argan

Nashi-Argan-1

Luksuzni talijanski brend Nashi Argan

Lijepa, zdrava i bujna kosa ogledalo je i želja svake žene. Danas, kada svi živimo ubrzano i teško pronalazimo trenutke za sebe, važno je pronaći proizvod koji zaista njeguje kosu i čini je prekrasnom. Ispucali vrhovi, suha kosa bez volumena, tanka kosa ili ona neukrotiva, sve te mane padaju u zaborav uz luksuzni talijanski brend Nashi Argan, koji nudi posebnu profesionalnu liniju proizvoda za njegu kose, pritom zadovoljavajući sve njezine potrebe.

Esencijalni sastojak svakog Nashi Argan proizvoda dragocjeno je arganovo ulje, dobiveno iz endemskog drva argana, koje raste i uspijeva isključivo na području južnog Maroka. Arganovo ulje također je dragocjeno i rijetko radi dugotrajnog i intenzivnog ručnog procesa dobivanja, naime, čak 40 kg voća potrebno je za 1 litru ulja.

Nashi-Argan-2

Proizvodi za sve tipove kose

Redovitom upotrebom Nashi Argan proizvoda kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući tako iznimno meka, svilenkasta, sjajna i zdrava te se s lakoćom raščešljava. Proizvodi dolaze u ekološki prijateljskoj ambalaži te s garancijom vrhunskog iskustva njege kose – sa svakom upotrebom, pogodni su za sve tipove kose te ju čine nahranjenom i vitalnom. Proizvodi su socijalno i ekološki osviješteni, proizvedeni su energijom iz obnovljivih izvora te poštuju prirodu kose na način da održavaju i ne mijenjaju prirodnu količinu vode koju ona sadrži.

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Nashi Argan njeguje jednostavnost i kvalitetu kroz svojih pet proizvoda koji su jučer ekskluzivno predstavljeni u omiljenom zagrebačkom okupljalištu Velvet Café-u. Predstavljanju su nazočile brojne poznate Hrvatice poput Bojane Gregorić Vejzović, Ive Radić, Korane Gvozdić, Nataše Janjić, Suzy Josipović Redžepagić, Kristine Burje, Larise Lipovac, blogerice, beauty i modne urednice te svi zaljubljenici u zdravu i lijepu kosu. Uvijek nasmijana i elokventna voditeljica Iva Šulentić uvela je sve prisutne u zanimljivu priču o Nashi Arganu i nastanku samog brenda, a nakon uvodnog službenog dijela, uzvanici su u opuštenoj atmosferi imali priliku izmijeniti svoja iskustva o pravilnoj njezi kose.

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Dolaskom ovog sjajnog brenda na hrvatsko tržište, za što su zaslužni supružnici Marina i Robert Benčić, dodatno je obogaćena ponuda vrhunskih beauty proizvoda, a s obzirom na prepoznatu kvalitetu diljem svijeta, Nashi Argan nesumnjivo će osvojiti srca brojnih Hrvatica.

Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović

Nataša Janjić

Nataša Janjić

Iva Radić

Iva Radić

Iva Radić

Larisa Lipovac

Larisa Lipovac

Marina i Robert Benčić

Marina i Robert Benčić

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori