Vatreni otvorili najmoderniji Hyundai centar

Vatreni otvorili najmoderniji
Hyundai centar

Hyundai centar u Zagrebu

Hrvatski nogometni reprezentativci otvorili su najmoderniji Hyundai centar na Ljubljanskoj aveniji u Zagrebu. Uz nogometne reprezentativce na otvaranju su bili prisutni istaknuti gosti iz političkog i javnog života. Da se radilo o događanju od velikog gospodarskog značaja potvrdila je i prisutnost uvaženih gostiju poput veleposlanika Republike Koreje, Njegove Ekselencije gospodina Won Sup Parka te ministra gospodarstva i poduzetništva Darka Horvata, uz mnoge druge predstavnike gospodarskog života kao što su Mate Rimac, Nenad Bakić, Boris Jokić i mnogi drugi.

Najmoderniji Hyundai centar u Hrvatskoj otvorili su hrvatski nogometni reprezentativci Milan Badelj, Nikola Vlašić, Bruno Petković, Duje Ćaleta Car, Dominik Livaković, Marko Rog i Josip Brekalo u društvu Zorislava Srebrića te Ive Olivari, team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije. Na taj su način Vatreni podržali četverogodišnju suradnju marke vozila Hyundai i Hrvatskog nogometnog saveza.

Hrvatski nogometni reprezentativci

Spoj inovacije i kvalitete

Hyundai modeli vozila predstavljaju inovativna rješenja i kvalitetan dizajn, čemu svjedoče ne samo uspjeh Hyundai vozila na hrvatskom tržištu nego i mnogobrojne međunarodne nagrade. Otvorenje je bilo istovremeno prezentacija korejske inovacije, ali i hrvatskog dizajna i proizvoda.

Tako su gosti za vrijeme programa u Hyundai centru svjedočili stvaranju jedinstvenog modela električne Hyundai Kone, prvog električnog B-SUV na automobilskom tržištu, koju je na licu mjesta navijačkim motivima oslikavao poznati grafiter Slaven Kosanović Lunar.

Da je Hyundai htio promovirati svoju inovaciju uz prepoznatljivi hrvatski dizajn, vidjelo se odmah po ulasku u prostor, koji je uljepšan cvjetnim dekoracijama Saše Šekoranje, dok su hostese promovirale nove modele Krie Designa by Kristina Burja te unikatni nakit sve popularnijeg LuTi dizajna.

Bogat glazbeni program i neočekivane scenske izvedbe

Kroz bogat glazbeni i scenski program goste je kao i uvijek šarmantno vodila Iva Šulentić, uz podršku Marijane Batinić, već poznate ambasadorice Hyundai vozila. Uz nastupe plesača i akrobata, goste su zabavljale najveće hrvatske glazbene zvijezde Nina Badrić i Massimo, a zabava je nastavljena uz Ante Gelo band s Ivom Ajduković i Alenom Đurasom.

U neočekivanom okruženju najmodernijeg Hyundai centra gosti su uživali u zabavi i degustirajući hrvatske delicije, slastice Magnolija, vrhunska hrvatska vina i domaće ginove. Gastronomsko iznenađenje su bile ručno rađene čokoladne praline TAMAN Artisa, nagrađene na više međunarodnih natjecanja, a čiji je autor Stiv Kahlina, poznatiji kao reper El Bahatee.

Zabava će se sigurno nastaviti i prekosutra u Hyundai zoni smještenoj u podnožju zapadne tribine zagrebačkog stadiona, nakon utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije, čiji je Hyundai ponosni sponzor.

Hyundai pratite na službenoj stranici, Facebooku i Instagramu#hyundaihrvatska #forthefans

Thomas Schmid

Lovre Živković

Ministar Darko Horvat

Massimo

Nina Badrić

Slaven Kosanović Lunar

Mate Rimac

Marijana Batinić

Učitati još
Zatvori