GIAMBATTISTA VALLI x H&M – tko je sve posjetio veliki event?

GIAMBATTISTA VALLI x H&M – tko je
sve posjetio veliki event?

Proteklih nekoliko tjedana #Project❤ je glavna tema razgovora, a ulaznica za ekskluzivan VIP shopping i premijeru baleta #Project❤ bila je najtraženija u gradu.

Upravo jučer, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pretvoreno je u #Project❤, te je to prvi put da je za jedan događaj pod vodstvom ravnatelja Baleta HNK, Leonarda Jakovine osmišljena i koreografirana kratka baletna izvedba #Project❤.

Iva Radić

Da se ljubav zbilja može najbolje ispričati bez ijedne riječi, tek pogledima i pokretima, u jedinstvenoj baletnoj izvedbi dočarali su nacionalni prvak baleta zagrebačkog HNK Tomislav Petranović i prvakinja baleta zagrebačkog HNK Iva Vitić Gameiro.

Glavna okosnica baletne izvedbe na daskama zagrebačkog HNK pretočila je tako sve emocije u plesni pokret i dočarala sve nedodirljive i riječima neobjašnjive strane ljubavi – i nemir i sigurnost, i žudnju i rastanak, ispričala je priču o ljubavi kao osjećaju koji prodire duboko i iza sebe ostavlja neizbrisiv trag.

Đurđa Tedeschi
Lana Puljić

Odjeveni u odjeću iz Giambattista Valli x H&M kolekciju, na središnjoj pozornici HNK, Tomislav i Iva ispričali su ljubav pokretima, bez ijedne riječi. Nekoliko stotina uzvanika do posljednjeg mjesta ispunili su HNK, a nakon baletne izvedbe uslijedio je ekskluzivan VIP shopping i koktel druženje uz glazbenu kulisu ženskog kvarteta Vortex Stringsa.

Giambattisa Valli, dizajner je kojeg obožavaju žene sa stilom svih godina, poznatih kao Valli djevojke. Dizajner do sada nikada nije dizajnirao mušku kolekciju, što znači da je ova Giambattista Valli x H&M kolekcija njegova debitantska. Ovo je prvi put da će Valli djevojke upoznati Valli momke: koji su očekivano slobodnog duha, jedinstveni, ekscentrični i eklektični.

Giambattista Valli x H&M kolekcija – koja uključuje ženske i muške odjevne predmete i modne dodatke – bit će u H&M trgovini na Cvjetnom u Zagrebu kao i na hm.com, 7. studenoga ove godine.

Lana Radnić, Danilo Drobnjak i Ivona Rauch
Mia Matić
Martina Stjepanović, Arija Rizvić, Sementa Rajhard i Katarina Baban
Martina Matušin
Marija Borić
Mia Melcher i Nera Stipičević
Luna Valas
Loredana Bahorić
Lidija Lešić
Lejla Filipović
Lana Radnić, Tomislav Petranović, Iva Vitić Gameiro i Danilo Drobnjak
Lana Pavić
Kristina Bradač
KLISAB
Katarina Mamić
Katarina Baban
Karla Zelić
Ivana Vukušić
Ivana Petković Čevra
Iva Šarić
Iva Mihalić
Isabella Rakonić
Igor Barberić
Edvin Liverić
TWINS
Csilla Barath Bastaić
Antonija Stupar Jurkin
Ana Vučak Veljača
Ana Maras Harmander
Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri, Csilla Barath Bastaić i Iva Mihalić
Tomislav Petranović, Iva Vitić Gameiro i Danilo Drobnjak
Sementa Rajhard
Nenad Korkut i Nina Mia Čikeš
Rita Rumora
Paula Puškaš
Nika Turković
Nika Matić
Nevena Rendeli
Mirna Zidarić
Mirna Maras Batinić
Mirjana Mikulec
Miran Kurspahić

Foto: Mateja Vrčković

Učitati još
Zatvori