Galeb proslavio 67. rođendan, predstavio novu kolekciju i novo ruho prodajnog mjesta u središtu Zagreba

Galeb proslavio 67. rođendan, predstavio novu kolekciju i novo ruho prodajnog mjesta u središtu Zagreba

Tvrtka Galeb iz Omiša, dio Tekstilpromet grupe i sinonim za kvalitetno rublje hrvatske proizvodnje, proslavila je 67. rođendan. Bila je to i prilika za predstavljanje nove, jesensko-zimske kolekcije kao i novog ruha prodavaonice u središtu Zagreba. U ugodnom rođendanskom druženju uživale su i brojne poznate osobe iz javnoga života, među kojima i glumci Vanda Winter, Ana Vilenica, Ana Begić Tahiri, Petra Kurtela, Ana Maras Harmander, Jelena Miholjević i Robert Kurbaša, voditeljica Anja Alavanja Romac, Tihana Harapin Zalepugin, Olja Vori, Iris Androšević Pinjuh i mnogi drugi.

Galeb je već generacijama sinonim za kvalitetu

Galeb, generacijama omiljen i pouzdan brend koji je dostigao status sinonima za kvalitetno rublje domaće proizvodnje, proslavio je danas veliki 67. rođendan. Osnovan daleke 1951. u Omišu, Galeb se na sve zahtjevnijem tržištu održao upravo zahvaljujući kvaliteti, ali i inovacijama koje uvodi te povjerenju svojih kupaca.

Nova, jesensko-zimska kolekcija nadahnuta je svakodnevnom ležernošću te je predstavljena u okviru rođendanskog bruncha na Galebov način, uz rođendansku tortu i pjenušac te uz hommage najpoznatijim među svim galebovima – onom Oliverovom, kojega je posebno za ovu prigodu intonirala glumica i pjevačica Vanda Winter.

Veliki izbor cosy komada

I ovoga puta Galebovi su dizajneri pripremili velik izbor udobnih, casual i trendy mekanih komada od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Lica kampanje su Nikolina Minovska i Matjaž Logar, a nova je kolekcija, osim na prodajnim mjestima, dostupna i putem Galebovog web shopa.

Galebovo donje rublje, poznato i omiljeno kod mnogih generacija, i ovoga puta dolazi u mnoštvu bezvremenskih klasičnih modela koji se prilagođavaju tijelu i pružaju mu osjećaj ugode nošenja.
Tu su i pidžame koje ove godine dolaze u neutralnim bojama i s romantičnim uzorcima, u elegantnim, ali i klasičnim modelima. Ne smijemo zaboraviti ni odjeću za slobodno vrijeme u muškom i ženskom asortimanu, jednostavnu za kombiniranje unutar dnevnih i ležernih kombinacija.

Udobnost pamuka i klasični modeli obogaćeni su popularnim volanima. Dakle, i ove sezone, Galeb je pravi izbor za sve koji biraju i žele vrhunsko, a u to su se, među ostalima, uvjerile i brojne poznate osobe iz javnoga života: glumci Vanda Winter, Ana Vilenica, Ana Begić Tahiri, Jelena Miholjević, Petra Kurtela, Ana Maras Harmander i Robert Kurbaša, voditeljica Anja Alavanja Romac, Tihana Harapin Zalepugin, Olja Vori, Iris Androšević Pinjuh i mnogi drugi.

Ana Karamarko i Olja Vori

Anja Alavanja Romac

Robert Kurbaša

Robert Kurbaša, Ana Begić Tahiri, Jelena Miholjević i Vanda Winter

Ana Maras Harmander

Ana Vilenica

Petra Kurtela

Vanda Winter i Petra Kurtela

Olja Vori i Tihana Harapin Zalepugin

Vanda Winter, Tihana Harapin Zalepugin, Jelena Miholjević, Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Petra Kurtela, Anja Alavanja Romac, Robert Kurbaša, Olja Vori

Foto: PR

Učitati još
Zatvori