ELFS Pop Up Pool Party

ELFS Pop Up Pool Party

_MAX1456

Domaći modni brend ELFS u mondenom trogirskom hotelu Brown Beach House priredio je povodom početka ljeta pop up pool party. Ova se destinacija strelovitom brzinom nametnula kao lifestyle destinacija broj jedan u regiji, ali i šire.

ELFS pool party

Glamurozni hotel s atraktivnim bazenom na plaži postao je hit na društvenim mrežama zahvaljujući brojnim Hrvaticama na Instagramu Jelene Perić te Žanamari, Lane Jurčević, Gianne Apostolski, Renate Lovrinčević, Monike Sablić, Hane Hadžiavdagić-Tabaković, Lane Hrgović, Ecije Ivušić, Andree Šušnjare, Lorene Kovač, Petre Frković, Nataše Bebić, Sonje Dvornik, Antee Valente i ostalih koje su se zabavljale uz plesnu glazbu na partyju uz bazen odjevene u najnoviju ELFS swimwear kolekciju.

DGF_7984

Šarene kupaće kostime u prepoznatljivim uzorcima dizajneri su predstavili na tulumu, čiju je atmosferu  dodatno zagrijala plesna skupina SAVAGES, a  plesnim ritmovima okupljene su zabavljali DJ Ante Jakir, DJ Toni Juranović i saksofonist Marin Klarić te kao posebna gošća iz Amsterdama na samom vrhuncu tuluma predivna DJ April Grey.

cof

Preplanuli ten na samom početku ljeta osigurao je St. Tropez – originalni No. 1 brend za samotamnjenje, koji je globalno priznat i odabran od strane profesionalaca, beauty urednika i celebritiy scene, kako domaće tako i svjetske. Namijenjen je svima koji žele zdravu, blistavu kožu, te podići samopouzdanje i blistati iznutra prema van.

DGF_8590

Osvježenje uz bazen nudili su i svježi aromatični talijanski prosecco Bottega te šampanjac Piper Heidsieck koji na party stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.

Ljubav modne i auto industrije već je odavno poznata, a kada taj par čine Mercedes-Benz i Elfs, za najisčekivaniji modni događaj ljeta s razlogom se tražila ulaznica više. Mercedes-Benz Auto Gašparić, pridružio se na partyu upravo s novom generacijom Mercedes-Benz modela novim GLC Coupeom.

DGF_9297

Hotel Brown Beach House Croatia smješten je na obali Jadranskog mora, u neposrednoj blizini grada Trogira. Ovo ekskluzivno odmorište s 44 luksuzno opremljenih smještajnih jedinica, spoj je dizajna nadahnutog Mediteranom i vrhunski opremljene SPA usluge, koju u kombinaciji čine neponovljivo iskustvo, savršeno za spajanje poslovnog boravka i užitka u Brown Beach House.

ELFS pool party

DGF_8690

DGF_8548

DGF_8502

Foto: Danijel Galić

Učitati još
Zatvori