U Zagrebu je predstavljen beauty brend Dr Irena Eris

U Zagrebu je predstavljen beauty
brend Dr Irena Eris

Ideja cjelovite ljepote dio je filozofije novog brenda Dr Irena Eris koji je stigao na police Douglas parfumerija. Sinergija inovativne i luksuzne kozmetike rezultirala je stvaranjem prestižne linije proizvoda za njegu lica i tijela. Iza ovog brenda stoji doktorica farmacije Irena Eris koja je otkrila čudotvornu kombinaciju dragocjenih sastojaka, pomoću kojih je lako postići zdravu kožu te lijep i uravnotežen ten.

„Želimo da naša kozmetika žene učini ljepšima i omogući im zadržavanje mladolikog, atraktivnog izgleda.“ (Irena Eris)

Marijana Batinić i Julia Detka

Dr Irena Eris već dugi niz godina stvara kozmetiku i kozmetička rješenja jedinstvena na globalnoj razini, a u beauty industriji se posebno ističe holističkim pristupom njezi kože. Njihovi recepti stvaraju se na temelju primjene vlastitih patenata, inovativne tehnologije i vrhunskih, probranih sastojaka. Spoj dostignuća kozmetologije i stručnog znanja farmacije donosi nam liniju nesvakidašnjih kozmetičkih delicija za osviještenu ženu, kojoj će sveobuhvatna njega lica od sada zadavati manje briga.

Lucija Lugomer

Dolazak ovog kultnog brenda zasigurno će razveseliti sve ljubiteljice profinjene kozmetike koje od sada imaju prilike isprobati kreme čija svojstva ruše sve granice u borbi protiv znakova starenja. U otmjenom ambijentu restorana Noel u Zagrebu, brend Dr Irena Eris predstavio se biranim gostima iz beauty svijeta. Među prvima je svoje omiljene proizvode odabrala voditeljica Marijana Batinić, model Lucija Lugomer te blogerice Maša Zibar i Donna Lugonja koje nisu mogle sakriti oduševljenje brendom!

Maša Zibar

Donna Lugonja Petković

Nikolina Minovska

Specijalizirane Dr Irena Eris kreme za lice, kreme za okoloočno područje, serume, te različite tretmane za njegu lica i tijela potražite u odabranim Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori