Na modnoj večeri brend Comma predstavio je kolekciju za nadolazeću party sezonu

Na modnoj večeri brend Comma predstavio je kolekciju za nadolazeću party sezonu

Sinoć je u u profinjenoj atmosferi restorana Dubravkin put održana fashion dinner modnog brenda CommaAtmosfera je dodatno oplemenjena ugodnim glasom pjevačice Lu Jakelić.  

Moderna žena  danas  utjelovljuje više uloga… žena je i poduzetnica i majka i suradnica  i partnerica,  ponekad elegantna, ponekad u ležernijoj odjeći, ali uvijek ženstvena. Brend Comma osjetio je želju za fleksibilnošću u oblikovanju stylinga i sukladno tome prilagodio svoje modne kreacije i predstavlja nam ženu koja zrači samopouzdanjem, ženstvenošću i strašću. 

Upravo takav svestrani duh, savršeno su utjelovile poznate dame, ljubiteljice Comminih kreacija, Nataša Janjić, Elena Dizdar, Jelena Veljača, Jelena Marinović, Lidija Lešić i Rita Rumora, koje su u Dubravkinom putu zablistale u novoj Comminoj kolekciji.

Najljepše je doba u godini, vrijeme druženja i zabava, a Comma je za takve prigode pripremila savršene stylinge, kreacije posute šljokicama bronz odsjaja u kojima će se svaka žena barem na jednu večer osjećati kao diva.  Jednako tako, predstavljena je i New Expressions, nova Commina kolekcija, kojom se najavljuje proljeće u bež i ljubičastoj boji.  Budući da se Comma  uvijek  obraća modernim i sofisticiranim ženama i svaku  smatra posebnom,  kampanja proljeće/ljeto 2022 nosi naziv „True role models“ a predstavljati će je “stvarne” žene, a ne fotomodeli.  Svaka žena je posebna i na to treba biti ponosna. 

Nadolazeći hit su suknje, jakne i hlače od veganske kože koje se savršeno kombiniraju s raznim materijalima za različite prigode. U jesen nas prate nijanse cimet smeđe, crne i prljavo bijele. Ove sezone ključne su nježne jednobojne haljine kao što je kombinacija elegantnog baršuna i crnog trapera, a asortiman će u siječnju 2022. nadopuniti  nova kapsulna kolekcija Active, dizajnirana za sport.

Jelena Veljača i Nataša Janjić
Lidija Lešić
Nataša Janjić
Jelena Marinović

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori