Brojni poznati otkrili kako izgleda nova Samsung Galaxy S10 linija

Brojni poznati otkrili kako izgleda nova
Samsung Galaxy S10 linija

Maša Zibar, Slađana Ostić i Ines Šitum

Sinoćnje glamurozno predstavljanje najnovijih uređaja iz nove Samsung Galaxy S linije, a koje je održano u zagrebačkoj City Plazi samo nekoliko dana nakon svjetske premijere, privuklo je brojne zainteresirane ljubitelje u tehnologiju među kojima su se našla i brojna poznata imena hrvatske estrade i društvenog života.

Nova Samsung Galaxy S linija

Ovim događajem u Hrvatskoj su premijerno predstavljena tri jedinstvena uređaja iz nove Samsung Galaxy S linije – Galaxy S10, S10+ i S10e, a najnovije pametne telefone među prvima su isprobali i pjevač Luka Nižetić, glumica Bojana Gregorić Vejzović, blogerica Andrea Andrassy i lifestyle vloggerica Maša Zibar.

Prema onome što se moglo vidjeti najviše interesa poznatih gostiju privukla je višefunkcionalna i širokokutna kamera koja može zabilježiti sve posebne trenutke baš kao i profesionalni fotograf. Ova inteligentna kamera sama predlaže kompoziciju i automatski optimizira postavke kamere prema sceni, a za što su i sami rekli kako jedva čekaju upotrijebiti u svojim svakodnevnim aktivnostima.

Ekskluzivno predstavljanje novih Samsung uzdanica i priliku da iz prve ruke isprobaju sve posebitosti novih pametnih telefona nisu propustile ni druge poznate osobe iz svijeta mode i dizajna te osobe kojima je posao usko vezan uz njihove mobilne uređaje – youtuberi i influenceri. Događaju su tako prisustvovale i „sestre Boudoir“, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, youtuber Davor Gerbus, te blogerica Ines Šitum i influencerica Slađana Ostić.

Najmodernija i najnaprednija rješenja tvrtke Samsung

Galaxy S10 linija, koju čine najmodernija i najnaprednija rješenja tvrtke Samsung, osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona, a svaki uređaj pruža neponovljivo korisničko iskustvo. Uz potpuno novi Dynamic AMOLED zaslon, kameru koja nudi ultra široki objektiv s vidnim poljem od 123 stupnja, inteligentne performanse te reverzibilno bežično punjenje, linija Galaxy S10 korisnicima nudi više izbora i postavlja nove standarde za pametne telefone.

„S serija je oduvijek bila sinonim za inovacije koje korisnicima nude nevjerojatno iskustvo. Danas, 10 godina nakon lansiranja prvog Galaxy S pametnog telefona, predstavljamo najnovije inovacije u zaslonu, kameri i performansama koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije korisnike koji će s nama zakoračiti u novu eru pametne tehnologije.“, rekao je na zagrebačkom predstavljanju Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Bojana Gregorić Vejzović i Zrinka Ferina

Andrea Andrassy i Luka Nižetić

Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e na hrvatskom će tržištu biti dostupni od 8. ožujka 2019. godine. Cijena počinje od 6.999 HRK za Galaxy S10, 7.699 HRK za Galaxy S10+ i 5.799 HRK za Galaxy S10e. Pred-narudžbe za Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e započele su 21. veljače 2019., a svi korisnici koji pred-naruče Galaxy S10 ili Galaxy S10+ dobit će nove Samsung Galaxy Buds bežične slušalice na poklon.

Više informacija o Galaxy S10 potražite na samsungmobilepress.com, news.samsung.com news.samsung.com/galaxy ili samsung.com

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić

Mirjana Mikulec

Maša Zibar,Slađana Ostić i Ines Šitum

Luka Nižetić

Dean Pelić

Davor Gerbus

Bojana Gregorić Vejzović

Andrea Andrassy

Foto: PR

Učitati još
Zatvori