Brend Yaemina Beauty sinoć je predstavljen na glamuroznoj večeri u Zagrebu

Brend Yaemina Beauty sinoć je predstavljen
na glamuroznoj večeri u Zagrebu

Emina Jahović

U Zagrebu je sinoć predstavljen dugo očekivani make up brend Yaemina Beauty, koji je nastao pod okriljem pjevačice poznate širom regije, Emine Jahović. Jednaku popularnost Emina Jahović uživa u Turskoj gdje je njena kozmetička linija zaludila tamošnje ljubitelje kvalitetnih make up proizvoda. Ukupno 55 proizvoda okupljeni su u Needed kolekciju, a kako i samo naziv kaže, sadrži sve ono što je potrebno jednoj ženi da zablista i postigne backstage efekt. Upravo to je nit vodilja i glavna zamisao Eminine linije: život je pozornica, a Yaemina Beauty je s vama u backstageu i pomaže vam da zablistate te da samopouzdano koračate kroz život. Emina vjeruje kako se u svakoj ženi nalazi zvjezdana prašina, a ako ju dosad niste pronašli, Yaemina Beauty priskače u pomoć. Svoju osobnost Emina je pretočila u sam brend pa tako on odiše ženstvenošću, elegancijom i samopouzdanjem te šalje poruku kako svaka žena može i treba biti nezavisna, jaka i strastvena.

Emina Jahović i Iva Radić

Da je to moguće, pokazuje na svom primjeru upravo Emina Jahović, pjevačica, glumica, model, vlasnica poslovne imperije, ali i majka dvojice sinova, koja je sinoć u Zagrebu uživala u društvu prisutnih na predstavljanju brenda. Njeno dugogodišnje iskustvo na sceni i dobro poznavanje make up-a, pomoglo joj je u kreiranju brenda koji je dostupan svima. Cjenovno pristupačni, ali obavijeni luksuznim pakiranjem, Yaemina proizvodi garantiraju kvalitetu, najbolje formule i visoku pigmentaciju. Emininu predanost kvaliteti dokazuje i činjenica kako se cijela ideja o make up liniji kuhala 6 godina, a za idealnom nijansom crvenog ruža tragala je 6 mjeseci.

Make up kolekcija Neededsadrži ukupno 55 proizvoda, a podijeljena je u tri kategorije: lice, oči i usne. Tako će se u kategoriji proizvoda za lice pronaći tekući puder, korektor, kompaktni puderi i puder u prahu, rumenila i highlighteri – sve ono što vam je potrebno za postizanje besprijekornog tena. Za ubojit pogled pobrinut će se proizvodi za oči: maskare, eyeliner, olovke za oči i tri palete sjenila, kao i olovke za obrve koje će pružiti licu okvir i balans. Posebno intrigiraju ruževi za usne u matte i semimatte varijanti i različitim nijansama. S njima ruku pod ruku idu i olovke za usne, dugotrajne i kremaste. Za sočne i plump usne zaslužno će biti sjajilo u primamljivoj crvenoj boji. Proizvodi su oduševili brojne ljubitelje make up-a diljem Turske, Srbije i Crne Gore, a kao najveći favoriti istaknuli su se maskare All Night Long i Lashes on the Rocks, Roller Coaster eyeliner, My Jam sjajilo za usne, Brow Definer olovka za obrve i Self Portrait tekući puder.

Ne sumnjamo da će se mnogi od ovih proizvoda pronaći u beauty torbicama mnogih Hrvatica, a dostupni su diljem Hrvatske u BIPA poslovnicama.

Ana Radišić
Anamaria Raić
Brita Bobetić
Daniela Alavanja Mišković
Emina Jahović i Dragan Vurdelja
Tarik Tabaković i Hana Hadžiavdagić Tabaković
Iva Radić
Ljubomir Dorontić
Mia Matić i Nina Kamenski
Rita Rumora
Tina Walme

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori