Beauty salon De luxe proslavio 10. rođendan

Beauty salon De luxe
proslavio 10. rođendan

Antonija Tretinjak i Zrinka Cvitešić

U ljupkom dvorištu Ilice 21, u samom srcu Zagreba, smjestila se mala oaza mira u kojoj mnogi, javnosti poznati i nepoznati, klijenti već punih 10 godina brigu o njezi svoje kože, lica i tijela prepuštaju stručnim rukama tima koji predvodi vlasnica Antonija Tretinjak. Upravo su klijenti, kolege i prijatelji pridonijeli dobrom raspoloženju na rođendanskom slavlju u prekrasnom ambijentu, povodom 10. rođendana svog omiljenog beauty salona. Svaki rođendan je poseban, a kada se isti slavi u prosincu, mjesecu darivanja i druženja, onda je još posebniji.

Antonija Tretinjak, Filip Juričić, Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

Ambasadorice Zrinka Cvitešić, Vanda Winter, Kim Verson, balerine Iva Vitić Ganeiro, Atina Tanović, Martina Matušin, Martina Pandžić Skoko i ostale poznate gošće iz poslovnog svijeta   nazdravile su 10-om rođendanu svog omiljenog salona. Da i muškarci itekako brinu o zdravlju svoje kože potvrdili su nam  poznati zagrebački glumac Filip Juričić i nogometaš Niko Kranjčar.

Martina Pandžić Skoko i Martina Matušin

Puhanjem svjećica na torti Antonija Tretinjak je poručila: „Deset godina je proletjelo, a naši klijenti ne izgledaju ni dana starije što znači da su De luxe tretmani zaista uspješni! Zahvaljujem Vam na povjerenju i obećajem da ćemo nastojati biti još inovativniji i brinuti o vašoj ljepoti, njezi lica i tijela, te vam pružati kao i do sada najkvalitetniju kozmetičku uslugu kako bi vas učinili sretnijim i zadovoljnijim. Ovo je tek prvih 10 posebnih zajedničkih godina.“

Antonija Tretinjak i Vanda Winter

Uspješnost, profesionalost i prepoznatost kozmetičkog salona De luxe rezultat je dugogodišnjeg truda i stalnog usavršavanja. Mjesto je to na kojem su dostupni beauty noviteti svjetskih tržišta uz cjelovit, a istovremeno individualan pristup svakom klijentu. Tim kozmetičara je stručan, profesionalan i neodoljivo simpatičan, a vlasnica Antonija Tretinjak, majstor kozmetičar, godinama je radila kao edukator i stručni suradnik za brojne poznate kozmetičke kuće, te kao predavač na wellness učilištu, a već je drugi mandat Pročelnica  Sekcije kozmetičara pri Udruženju obrtnika grada Zagreba, što samo potvrđuje njenu predanost struci.

Antonija Tretinjak

Foto: Mario Poje

Učitati još
Zatvori