Basta Gourmet Bar od sada i u Splitu

Basta Gourmet Bar od sada i u Splitu

Luka Nižetić, Domenica Žuvela i Damir Kedžo

Izvorna napuljska receptura kao glavni sastojak svih delicija, unikatna pića s potpisom vrhunskog koktel majstora, nezaboravna druženja u opuštajućem i posebno dizajnerski osmišljenom interijeru – riječi su ovo koje najbolje opisuju gastro koncept pod imenom Basta Gourmet Bar, a koji se nakon tri uspješne sezone u Zagrebu upravo doselio i na atraktivnu splitsku adresu. Zapadna obala tako je bogatija za novo IN mjesto koje povezuje istinske napuljske specijalitete i pizze, simbol talijanske kuhinje i stila života, maštovite koktele i jedinstveni pogled na splitsku Rivu i otoke.

Anamarija Asanović

Anamarija Asanović

Basta Gourmet Bar na još jednoj adresi

Kako se Basta u samo nekoliko mjeseci probila na sam vrh zagrebačke gastro scene, taj će recept slijediti i na novoj adresi. Tako će se i na splitskom meniju naći selekcija sireva Gligora, San Daniele pršut, domaće pikantne salame, zanimljive i ukusne kombinacije foccacia i bruschetta, salate ali i zanimljive napuljske pagnutttielle. Istinski ljubitelji talijanskog kultnog specijaliteta moći će uživati u pravim okusima pizze napolitane koja se priprema prema originalnoj recepturi i s izvornim talijanskim i organskim sastojcima. Poznata po neodoljivoj, hrskavoj i zlatnoj kori, tankoj samo tri milimetra koja se peče nevjerojatnih 60 do 90 sekundi, a rajčica, mozzarela, pršut, inćuni, tuna i kozice samo su neki od sastojaka koji će ih začiniti s potpisom kreativnog tima Baste. Dva najbolja hrvatska koktel majstora, Vjenceslav Madić Kishoni i mladi barmen nove generacije Dominik Bečvardi osmislili su listu koktela koji će zaokružiti ovaj uspješni koncept.

Mandy Bašić i Barbara Schneider

Mandy Bašić i Barbara Schneider

Priliku da uživaju u originalnim napuljskim pizzama i koktelima nisu propustili ni Luka Nižetić, Damir Kedžo, Giuliano i Kristina Đanić, Ivan i Tonči Huljić, Darko Bakić koji je stigao u društvu supruge Tihane, Domenica Žuvela, Anamarija Asanović, Gianna Apostolski, splitski golman Miro Varvodić, brazilska blogerica Barbara Schneider, Marko Pecotić Peco, vaterpolisti Jadrana i Mornara te brojni drugi.

Luka Nižetić

Od ponedjeljka do četvrtka Basta Gourmet Bar će biti otvoren od 8 sati do ponoći, petkom i subotom od 8 do dva sata iza ponoći dok će nedjeljom raditi do 23 sata. Sve ostale informacije mogu se pronaći na službenoj web stranici http://www.basta.bar/ i  Facebook stranici.

Damir Kedžo

Damir Kedžo

Tonči Huljić

Tonči Huljić

Učitati još
Zatvori