Na Journal Xmas partyju predstavljen je Land Rover Defender

Na Journal Xmas partyju predstavljen
je Land Rover Defender

Zahvaljujući našim dragim suradnicima i poslovnim partnerima, još jedan Journal Xmas party opisuje se pravim malim spektaklom, a on svakako ne bi bio moguć bez tvrtke Auto Benussi d.o.o., koja je također bila dijelom Journalovog tradicionalnog božićnog slavlja.

Oko 1.200 uzvanika koji su kroz večer i noć prodefilirali jednim od uvjerljivo najljepših prostora grada Zagreba, Narodnim domom i njegovom Preporodnom dvoranom na Gornjem gradu, za vrijeme trajanja eventa imalo se priliku pobliže upoznati s jednim sasvim novim vozilom tvrtkeAuto Benussi d.o.o., a to je Land Rover Defender. Zanimljivo je da je ovo vozilo svoju zagrebačku premijeru imalo upravo na Journal Xmas partyju, a dan kasnije, točnije sinoć, ono je ekskluzivno predstavljeno i u novootvorenom prodajno-servisnom centru tvrtke Auto Benussi.

Land Rover Defender

Brojni poznati fotografirali su se pored Defendera, a svi zainteresirani imali su se priliku pobliže upoznati s automobilom od čijih performansi definitivno zastaje dah.

Novi Land Rover Defender prošao je više od 45.000 pojedinačnih testova kako bi potvrdio da je najčvršći Land Rover ikada proizveden. Neke od performansi koje ga krase su visoko kvalitetni materijali. Naime, njegova robusna unutrašnjost opremljena je Durable Rubber Flooring opremom, dok je za izdržljivu vanjštinu Defendera zaslužna Satin Protective Film oprema. Vožnja novim Defenderom omogućava vozaču savršenu vožnju kroz ekstremne uvjete upravo radi njegovih izvanrednih sposobnosti na svim terenima, a stalni All Wheel Drive pogon, čini ga nezaustavljivim, na cesti i izvan nje. Land Rover Defender, opremljen je za sve vrste avantura, a njegove šire i robusnije gume, mogu izdržati bilo koji teren. Configurable Terrain Response sustav, omogućava personaliziranje osobne preferencije off-road sustava, a paleta najnovijih sustava za pomoć vozaču i značajke povezanosti, nudi revolucionaran proizvod za Land Rover.

Potpuno novi informatički sustav inspiriran je upravo pametnim telefonom samog korisnika, njegov naziv je Pivi Pro, a omogućava potpunu povezanost i ključne informacije na prvi pogled. Što se tiče navigacije, Connected Navigation Pro sustav, Defendera uči omiljene rute svakog korisnika i predlaže brže alternative u slučaju zastoja i gužve na cesti. ClearSight tehnologija poboljšava vidljivost uz pomoć 3D Surround Camera sustava koji garantira iznimno vidno polje.

Novi Land Rover predstavlja 70 godina inovacija i poboljšanja; odajući počast njegovoj povijesnoj robusnoj čvrstini, istovremeno ostajući istinski Defender za 21. stoljeće, a na Journal Xmas party ekskluzivno ga je dovela tvrtka Auto Benussi d.o.o..

Još fotografija s ovim moćnim automobilom očekuje vas u nastavku.

Danijel i Ivana Benussi
Iva Radić
Igor Mikloušić i Hrvoje Sabolić
Bojana Gregorić Vejzović
Ana Miščević i Antonija Stupar Jurkin
Nataša Janjić
Larisa Lipovac
Sonja Lamut
Iris Cekuš
Marija Bišćan i Damira Katarina Milićević
Igor Barberić
Iva Šarić
Petar Trbović
Arija Rizvić
Matija Cvek
Lana Gojak Bajt
Tamara Žaja Miličić
Andrea Andrassy
Luka Nižetić i Elizabeta Brodić
Ivan Alduk
Lana Pavić i Marko Kožul
Nina Mia Čikeš
Ogi Antunac
Martina Štritof
Matija Vuica

Foto: Matija Vuri

Učitati još
Zatvori