Aleksandra Dojčinović dobitnica nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award 2018.

Aleksandra Dojčinović dobitnica nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award 2018.

Aleksandra Dojčinović, Ivana Matić, Alis Marić, Kristina Ercegović

U predivnom ambijentu Hrvatskog instituta za povijest u Opatičkoj ulici održana je dodjela nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award.

Četri nominirane dame, Kristina Ercegović, Alis Marić, Aleksandra Dojčinović i Ivana Matić koje su sudjelovale u konkurenciji za ovogodišnju nagradu tijekom svoje karijere istaknule su se marljivošću, originalnim idejama, te postavile ljestvicu više u standardima poslovnih izazova, baš poput Madame Clicquot.

Članovi žirija, prošlogodišnje pobjednice Mirjana Brlečić, direktorica i vlasnica Nikkel kozmetike, Anja Zambeli Čolak, direktorica i vlasnica Zambeli brand design studija, zatim direktor Moet&Hennessy tržišta centralne i južne Europe, Jadranko Smokrović i direktor Miva galerije vina Vlado Šušak, odlučili su  da  pobjednicom ove prestižne nagrade koja se dodjeljuje u 27 zemalja svijeta proglase dizajnericu  LeiLou branda Aleksandru Dojčinović, koja će krajem mjeseca studenog u Sloveniji sudjelovati na regionalnom izboru i predstavljati Hrvatsku.

U bajkovitom vrtu Hrvatskog instituta za povijest uzvanici su uživali u Veuve Clicquot Rich šampanjcu, a tijekom same dodjele koja se održala u Zlatnoj dvorani nisu skrivali oduševljenje ovim jedinstvenim prostorom.

Nakon službene ceremonije koktel se nastavio uz delicije koje je pripremila Ana Lisak, također jedna od nominiranih dama ranijih godina, a naravno uživalo se u šampanjskim mjehurućima Veuve Clicquot Brut i Rose.

Foto: Mirko Janković

Učitati još
Zatvori