Saša Šekoranja preselio u novu galeriju

Saša Šekoranja posljednjih se mjeseci usredotočio na svoje nove projekte – uređenje interijera na hrvatskoj obali, Adriatic hotela u Rovinju te Kompas hotela u Dubrovniku. Međutim, Saša je ove dane iznenadio i Zagrepčane te sve one koji su prošli kroz popularan Dežmanov prolaz koji je procvao zahvaljujući novootvorenim mjestima i brojnim događanjima.

sasa sekoranja

Iako je vezan za svoj stari prostor u Ilici, naime i njegova obitelj tamo je imala otvoren niz obrta, nova galerija i cvjećarnica na početku Dežmanove veliki su razlog za uzbuđenje. Osim što će dodatno uljepšati i obogatiti ovu zagrebačku ulicu, novo mjesto postati će i lokacija za brojne izložbe i druženja.

sasa sekoranja u dezmanovom (1)

Prostire se na dvije etaže, radnu i izložbenu, a kako se radi o većoj površini ona otvara i nove mogućnosti za uređenje, više prostora za instalacije i komunikaciju s prolaznicima. U novom prostoru osim uređenja cvijeća svaki tjedan će se nešto mijenjati – postavljati će se izložbe, predstavljati novi projekti te održavati promocije knjiga. Zanimljivo je kako Dežmanova ulica sada uz Velvet bar na kraju i počinje s poznatim potpisom Saše Šekoranje.

Radno vrijeme je svaki dan od 8 do 20 sati, subotom do 13 sat, a pratiti ju možete i na Facebook stranici.

sasa sekoranja

sasa sekoranja

sasa sekoranja

sasa sekoranja u dezmanovom (9)

sasa sekoranja

sasa sekoranja u dezmanovom (11)

 

sasa sekoranja u dezmanovom (5)

sasa sekoranja u dezmanovom

sasa sekoranja u dezmanovom (12)

sasa sekoranja

sasa sekoranja u dezmanovom (6)

0