Šarene fotelje podižu dojam svake sobe

Nema sumnje da boje daju osobnost interijeru. Čak i ako ste minimalističkog nastrojenja i volite samo ‘ne boje’ uvijek je poželjno unijeti malo živosti kroz detalje i začiniti interijer veselim printom ili upečatljivom bojom.

sarenefotelje2

Odlična prilika za izlet u boje tako postaju fotelje – dovoljno velik, a opet dovoljno malen komad namještaja koji se po potrebi može istaknuti bez da šarenilo bude pretjerano ukoliko vam to ne odgovara. Razmatrajte žive printeve i ljetne boje – žutu, zelenu, crvenu, narančastu i plavu. Dojam možete ublažiti jastučićem ili dekicom neutralne boje nehajno prebačenom preko naslona, a na isti način ga i pojačati ako volite eklektične interijere.

sarenefotelje1

Uz šarenu fotelju se ne morate obvezati na nešto dugotrajnije kao što je bojenje zida kad niste sigurni u svoju odluku. Ona će unijeti dovoljno živosti u prostor čak i ako zidovi ostanu bijeli, a to je jedan od trikova kakve svi volimo iskorištavati u svom domu. U trendu su retro linije koje će čak i u moderan interijer unijeti vintage šarm.

U nastavku pogledajte deset primjera fotelja u kakvima bi uživali i inspirirajte se za svoj odabir.

0