S #respectlove gestom pretvorite Valentinovo u čaroliju

S #respectlove gestom pretvorite
Valentinovo u čaroliju

Običaj darivanja cvijeća jedna je od najljepših gesta iskazivanja ljubavi i naklonosti. Cvijećem izražavamo zahvalnost, simpatiju, odanost i ljubav. Oduvijek.

Ono je idealan način da uljepšamo nečiji važan dan, naglasimo osjećaje i materijaliziramo čestitke na lijep i nježan način, stoga većina ljudi smatra cvijeće jednim od najdragocjenijih darova prirode koji često izaziva emocionalne reakcije. Cvjetni buketi i aranžmani prikladni su u svakoj situaciji, čak i kada ne postoji poseban povod za darivanje. Posebno su neodoljive geste kada potpuno spontano nekome poklonite cvijet i izmamite osmijeh i oduševljenje. A u svaki prostor potom unese vedrinu i pozitivnu energiju. Ono je u isto vrijeme dio dekora, ali i oživljena emocija.

A zašto je poklanjanje cvijeća toliko popularna gesta čiji šarm stoljećima ne blijedi? Odgovori na ovo pitanje se kriju u tradiciji, estetici, pristupačnosti i poštovanju. Ukoliko nekoga želite razveseliti i oduševiti, s cvijećem nikada ne možete pogriješiti. Uz cvijeće možete biti sigurni da ste ostavili dobar dojam.

Blossom & Bloom – priča koja slavi ljubav

Valentinovo nam je pred vratima, poseban dan za sve ljude pune ljubavi, pa se upravo priča o poštovanju i ljubavi savršeno uklapa u plan za dane koji su pred nama. Jer – ljubav pokreće sve. I ne morate imati partnera kojemu biste poklonili malo svog vremena, nježnosti ili sitnicu koja predstavlja podsjetnik za sve što osjećate, pažnju možete posvetiti i svojim prijateljima, majci ili samima sebi.

Koliko često pomislite –volim ovu osobu? Bilo da se radi o prijateljici, bratu, majci ili suprugu. Pitate li se tad zašto volite neku blisku osobu, što vam je kod te osobe drago, zbog čega je posebna i zašto je osjećate svojom, birate u svojoj blizini? Sigurno ćete smisliti puno dobrih razloga zašto se osjećate tako. No, kad ste posljednji put toj osobi otkrili te razloge, rekli što osjećate prema njoj? Vrlo često u utrci sa svakodnevnim izazovima zaboravimo zašto smo uz nekoga, što nas je povezalo, što nam je važno u našem odnosu. Odnosno, zaboravljamo njegovati ljubav.

Stoga, u tjednu koji je pred nama, poštujte vrijednosti do kojih vam je stalo, poštujte one koje volite i ne zaboravite ih podsjetiti zašto ih volite.

Poštujte i slavite ljubav. Objasnite to dragim ljudima na najljepši mogući način – cvijećem. Ono će sve reći umjesto vas, pogotovo ukoliko u kutiju s ružama ubacite poruku #respectlove. Naručite mirisni buketić, u čarobnoj Blossom & Bloom galeriji, za vašu omiljenu osobu i neka je iznenadi vaša elegantna gesta ispunjena ljubavlju.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori