Rustikalna vila u Istri za odmor

Rustikalna vila u Istri
za odmor

f02.jpg

U ruralnom dijelu Istre, nedaleko Poreča, u idiličnom mjestu Rapavel nalazi se villa Paolina. Sagrađena je na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće te je nedavno uređena pri čemu se pazilo da se sačuva originalan i autohton istarski stil gradnje, pazeći pri uređenju na mnogobrojne detalje koji dočaravaju svijet kakav je nekada bio.

f01.jpg

f05.jpg

Na dvije etaže prostiru se četiri prostrane spavaće sobe, četiri kupaonice, kuhinja s blagavaonicom i dnevni prostor kojim dominira veliki otvoreni kamin, spreman da Vam svaku večer provedenu kraj njega učini beskrajnim užitkom i romantikom.

f06.jpg

f08.jpg

Večeri možete provesti i na jednoj od terasa kuće s kojih se pruža predivan pogled na zalazak sunca i pitom krajobraz ili ispod sjenice, uživajući u domaćem vinu i roštilju. Pažljivo uređeni vrtovi, velike travnate površine, mnoštvo lavande i ružmarina učiniti će svaki provedeni dan ovdje posebnim.

f19.jpg

f22.jpg

Osim bazena koji je uvijek najdraže mjesto okupljanja djece, vila donosi i potpuno opremljeno dječje igralište s toboganom, klackalicom, igraće konzole i sl.

f32.jpg

f33.jpg

Blizina Poreča, Višnjana ili Motovuna omogućuje bijeg na kavu, večeru ili romantičnu šetnju kroz neke od starih srednjovjekovnih uličica. Za sve informacije o smještaju posjetite Facebook stranicu i službenu web stranicu.

f17.jpg

f16.jpg

f18.jpg

Foto: Luxury Istria

Preporuka

Zatvori