RTLplay donosi Dane komunikacija gdje god se nalazili

RTLplay donosi Dane komunikacija
gdje god se nalazili

Ideja X - agencija godine

Šesto izdanje festivala srušilo je rekorde posjećenosti, a na Danima komunikacija gostovali su vodeći svjetski stručnjaci komunikacijske industrije. Posebno su se istaknuli Jayanta Jenkins, glavni kreativni direktor Twittera, Brad Parscale, voditelj kampanje američkog predsjednika Donalda J. Trumpa i Susan Bennett, glas iPhonove aplikacije Siri.

Uz njih, predavanja su održali i ostali zanimljivi i relevantni sugovornici poput Grahama Finka, umjetnika koji ‘crta očima’, Susan Credle, jedne od najmoćnijih žena marketinške industrije i Morag Myerscough, koju je Design Week proglasio jednom od 10 najboljih dizajnerica u posljednjih 100 godina.

Ideja X - oglašivač godine

Putem online platforme RTLplay, možete pogledati predavanja globalno poznatih imena, ali i intervju s Davorom Bruketom (HURA) i Bradom Parscaleom te intervjue s Laurom Sophie Dornheim, direktoricom tvrtke eyeo koja stoji iza projekta Adblock Plus i Alemsahom Ozturkom, vrhunskim poznavateljem kreativne kulture koji nosi titulu Chief Happiness officer. Mr. Binga smo mogli čuti samo uživo u Rovinju, a prema njegovim internim pravilima, snimanje predavanja nažalost nije dozvoljeno, stoga neće biti dostupno online.

Predavanja možete pronaći na Internet stranici RTLplay-a, u sekciji Digital shapers. Ovim putem možete u bilo kojem trenutku saznati o čemu su govorili neki od vodećih stručnjaka oglašivačke industrije i pogledati još jednom intrigantna predavanja sa središnjeg događanja industrije tržišnog komuniciranja.

Graham Fink

Učitati još
Zatvori