RTL lansira tri nova TV programa

Svi obožavatelji sapunica, krimi serija i lifestyle emisija napokon će doći na svoje kad RTL, 12. ožujka u 18 sati, lansira svoja nova tri programa na kojima će sadržaj biti usmjeren upravo na te najtraženije teme. RTL Living, RTL Crime i RTL Passion nastaju iz kanala RTL Plus jer je očita potražnja upravo za tim sadržajima među različitim ciljnim skupinama, a sad će moći svoje omiljene emisije pronaći na jednom mjestu.

RTL Televizija

Ellen DeGeneres Show

RTL Living zamišljen je kao lifestyle kanal za cijelu obitelj i donijet će pregršt zabavnih te edukativnih sadržaja o uređenju doma, emisije poput Ellen DeGeneres talk showa koji je neizmjerno popularan u SAD-u te različitih drugih lifestyle reality emisija. Što će se prikazivati na kanalu RTL Crime sasvim je jasno – kriminalističke serije koje donose veliku gledanost na svim kanalima. Osim svih formata serije “CSI”, moći će se gledati i serije “Oz” te na “Rubu zakona”.

RTL Televizija

CSI: Miami

RTL Passion san je snova svih ljubitelja sapunica – od “Sulejmana Veličanstvenog” do “Divlje ruže”, svih svjetskih produkcija, cijeli će dan moći gledati svoje najdraže formate.

0