Poklon koji će spojiti najdraže cvijeće i nešto slatko

Potraga za posebnim poklonom za Valentinovo ili bilo koju drugu prigodu mnogima predstavlja nepremostivu prepreku. Ali znate kako se kaže, s cvijećem i čokoladom nikad ne možete pogriješiti. Zato su se dva hrvatska brenda, Royal Gardens collection i Magnolia slastice udružili te spojili najbolje od svoje ponude za jedan poklon kojim ćete bez sumnje oduševiti osobu na drugoj strani.

Royal Gardens i Magnolia slastice za još ljepše Valentinovo

Royal Gardens collection sa svojim proizvodom pruža izuzetan cvjetni doživljaj, kombinirajući cvjetnu esenciju s jedinstvenim procesom očuvanja dugovječnosti kako biste u odabranom cvijetu mogli uživati i više od godinu dana. Cvijeće se smješta u specijalne kutije dizajniranje da ih očuva svježima što duže, a pakiranje istovremeno ima funkciju ukrasne vaze.

Žive dugotrajne ruže koje traju barem godinu dana, u svim kombinacijama boja, ili pak svježi tulipani i božuri – teško se odlučiti za samo jedno. Također možete odabrati reflektirajuću ili prozirnu kutiju, ovisno o tome kakav ukras u domu želite.

Cvjetna kutijica još je bolja ako se na njenom dnu krije nešto slatko – slastice iz Magnolie. Birati možete između macaronsa, cupcakesa, jagoda u čokoladi ili keksića, koji se pakiraju s cvijetom po izboru i čine poklon kojem je teško odoljeti, pogotovo ako ga dostave direktno na vaša vrata.

Više o ponudi i narudžbama doznajte na stranici www.royalgardens.com.hr.

Foto: Tatjana Bukvić, Karlo Jelić

0