Rooftop barovi u Hrvatskoj za najljepše ljetne zalaske sunca

Rooftop barovi u Hrvatskoj za
najljepše ljetne zalaske sunca

Eol rooftop bar, Omiš

Rooftop barovi sve su popularniji u svijetu jer gostima pružaju nevjerojatan osjećaj slobode. Pogled na grad i očaravajući krajolik ogroman je potencijal koji kriju brojne terase i romantični krovovi kako u unutrašnjosti Hrvatske, tako i duž obale Jadrana. Uživanje u miješanju pastelnih boja na krajoliku za vrijeme zalazaka sunca i poseban ugođaj povjetarca na visinima, privlači ljubitelje lijepog. Posebno su takva mjesta atraktivna ekskluzivnim gostima koji stvaraju odlične reference za hrvatski turizam. Stoga su najbolje preporuke o ljepoti i raskoši hrvatskih roof top barova vrlo brzo obišle svijet. U pogledu, lijepoj atmosferi, ukusnoj hrani i pićima uživali su tu poznati svjetski umjetnici, političari te, u javnom životu sve utjecajniji- blogeri.

Opuštajuća atmosfera koju kreiraju roof top barovi osnovni su poticaj za otkrivanje ovakvih bajkovitih mjesta među oblacima. Sanjarenje i uživanje u životu u roof top barovima luksuz je koji se isplati.

Lateral, Zagreb

Belvedere Rooftop Lateral je smješten na vrhu najvišeg nebodera u Hrvatskoj. Ovo je mjesto koje će vam otkriti još ljepši Zagreb od onog na kojega ste navikli. Idiličan pogled, ambijentalni vrt, fini kokteli, vedra atmosfera i zanimljivo osoblje stvaraju ugođaj koji će vam vratiti energiju nakon radnog dana i uvesti vas u čarobni svijet na visinama.

Eol, Omiš

Eol je mjesto koje će vas osvojiti originalnošću, elegantnim uređenjem i pogledom na fascinantan omiški krajobraz. Malo je mjesta na svijetu gdje se na tako profinjen način stapaju grupe stijene, divlja zelena rijeka i šarmantna mediteranska toplina s nježnim cvjetovima agruma i mirisom mora. Sve to osjetit ćete i proživjeti na krovu Eola koji je spoj suvremenosti i tradicije na tako dobar način.

Pop up rooftop bar, Split

S ovog mjesta pogled puca na staru splitsku jezgru, more i otoke. Corona Sunsets je smještena na krovnoj terasi splitskog hotela Cornaro i predstavlja pravu atrakciju za ljubitelje druženja na otvorenom. Mjesto za predah i sasvim mali bijeg od stvarnosti u blizini Dioklecijanove palače, idealna je preporuka za ljetni izlet.

Caperasa, Hvar

Ovo je mjesto prava mirna oaza za ljetno opuštanje. Hrana je vrhunska, ambijent topao i ušušukan, a pogled na Hvar očarava. Sve su to razlozi zašto je važno posjetiti Caperasu, uživati u autohtonim specijalitetima, vrhunskim pićima i ljepoti kakvu je moguće doživjeti samo na Hvaru.

She Bio Bistro & Rooftop, Šibenik

U samom središtu Šibenika krije se She Bio Bistro & Rooftop koje je idealno za uživanje u organskim proizvodima i nesvakidašnjoj ljepoti. Upravo s ovog mjesta najbolje ćete vidjeti Šibenski akvatorij i romantične šibenske krovove koji pričaju posebnu priču Mediterana. Ovdje je sve usmjereno na uživanje i ljepotu. Od interijera, usluge do okruženja na koje ćete se uvijek iznova poželjeti vratiti.

Foto: She Bistro, Instagram, Corona Sunset Split, Lateral

Učitati još
Zatvori