Romantično ljetno vjenčanje poznatog modela

Romantično ljetno vjenčanje
poznatog modela

Ljeto je već nekako postalo tradicionalno (i omiljeno) godišnje doba za vjenčanja poznatih modela. Prošle godine, krajem srpnja i početkom kolovoza u bračnu luku uplovile su Ana Beatriz Barros, koja se na Mykonosu udala za Karima al Chiatyja, i Hanne Gaby Odiele, koja je sa suprugom i kolegom modelom Johnom Swiatekom upriličila svadbu na farmi u okolici New Yorka. Ove godine, vjenčanje ljetne sezone pripalo je slavnom modelu Arizoni Muse.

Arizona je danas jedna od najpoznatijih manekenki svijeta, koja je nakon godina vladavine na modnim pistama usporila tempo i danas je zaštitno lice brendova kao što su Chanel i Estee Lauder, s čak nekoliko unosnih ugovora. Iz veze sa stilistom Manuelom Quintanom ima sinčića Nikka, a sada je sa zaručnikom Bonifaceom Verney-Carronom prvi put prošetala do oltara. Vjenčanje je održano u Londonu, a londonske ulice uskoro se pretvorile u kulisi Arizoninog vjenčanog partyja.

Arizona Muse u Temperley vjenčanici

Minimalističku bijelu vjenčanicu na tanke naramenice, preko koje je išao podjednako nježan bijeli plašt, za nju je izradila modna kuća Temperley London, a detalj za sebe bili su dragulji koje je iz svoje Green Carpet kolekciji Arizoni posudila kuća Chopard. Lagano razbarušeni bob zaokružio je ovo romantično vjenčano izdanje Arizone Muse, koje je uz dozu ležernosti također odisalo jednim retro duhom. Kao uostalom i cijelo vjenčanje, koje je ovjekovječeno šarmantnim crno-bijelim fotografijama na Instagramu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori