Romantična kuća za odmor u Rovinju

Romantična kuća za odmor u Rovinju

VILLA ELLI 6

Romantična vila

Ova prekrasna kuća za odmor, vila, smještena u luksuznom projektu zajedno s još par vila čini organski, romantičan vrt. Naime, u okruženju svih vila uzgaja se sezonsko voće i povrće tako su svojim stilom uređenja uronjene u divnu floru i vrt. Objekte okružuje fitness na otvorenom, dva teniska igrališta, dva boćališta, kao i tereni za odbojku, nogomet, košarku i rukomet.

Elegantno uređena, sofisticirana i smještena na odličnoj lokaciji pitoresknog istarskog okoliša i dalje je na kratki dohvat od sunčanih plaža, raznih resorta uz more. Luksuzan smještaj u kojemu ćete se instantno opustiti i odmoriti i to svake minute vašeg boravka.

VILLA ELLI 14

VILLA ELLI 4

Divan interijer i atmosfera

Prizemlje je cijelo posvećeno dnevnom boravku… Veliki otvoreni prostor dnevnog boravka podijeljen je lukovima na dnevni i blagovaonski dio. Francuska vrata donose mnogo svjetla u unutrašnjost tako da je prostor cijelo vrijeme okupan suncem. Otvorene zidne, kamene plohe u kombinaciji s otvorenim kaminom donose toplu, ugodnu atmosferu. Namještaj je kombinacija modernog i vintage stila što stvara romantičan štih prostora.

VILLA ELLI 15

VILLA ELLI 5

Sve informacije za ovaj savršenu ‘getaway’ možete vidjeti na tex-immobilie.com.

VILLA ELLI 7

VILLA ELLI 8

VILLA ELLI 9

VILLA ELLI 10

VILLA ELLI 11

VILLA ELLI 12

VILLA ELLI 2

VILLA ELLI 13

VILLA ELLI

VILLA ELLI 16

VILLA ELLI 17

VILLA ELLI 18

VILLA ELLI 19

 

Arhitektura & dizajn interijera: Boris Ružić
Foto: Rajan Milošević

Učitati još
Zatvori