Divan resort za savršeno ljenčarenje u Makarskoj

Romana Beach

Makarska

Romana Beach Resort smješten je Makarskoj koju krase okolne prirodne ljepote – planina Biokovo te divna obala Jadranskog mora. Makarska je mali grad, smješten svega 60km od Splita, tako da ako ste se zaputili do Splita za vikend ili ljetovanje, vrijedi skočiti i do Makarske. Ne treba smetnuti s uma da je nedalekih 140km udaljena od Dubrovnika, tako da je i ta opcija, i u ovom slučaju ljetovanja, više nego dobrodošla.

Sam grad se smjestio u prirodnoj luci između dva poluotoka, Osejave i Sv. Petra, koji štite njezinu luku i uvalu. jedina je ovo luka na Jadranu čiji je prirodni oblik oduvijek štitio mornare od oluja i vjetra. Makarska je također poznata po svojim dugačkim pješčanim plažama, čak i do 2 kilometra te pitoresknoj promenadi u centru grada.

Romana Beach

Romana Beach

Romana Beach Resort

U takvom dalmatinskom gradu smjestio se Romana Beach Resort. Ovaj resort njeguje želju za odmorom na najvećoj mogućoj razini. Boravak u resortu uvijek je posvećen maksimalnom uživanju u svim blagodatima koje resort, a i Makarska pružaju. Moderni, luksuzni apartmani učinit će vaš boravak idiličnim – svaki apartman ima svoj balkon s očaravajućim pogledom koji oduzima dah. Beskrajno plavo more i nebo i plaža sa savršenim oblucima koji se ljeskaju na sunčevom zalasku.

Buđenje uz zvuk mora i mirisima vegetacije koja okružuje resort, a s vrhunskom uslugom resorta možda je ipak najbolji način odmora. Što sve resort nudi možete saznati na romana.hr, a za potpuni dojam uživajte u fotografijama u nastavku.

Romana Beach

Romana Beach

Romana Beach

15

1abc1

1abc6

1abc12

1abc18

1abc17

1abc5

balkon

obala

obala2

5

9

8

IMG_2671

IMG_2793

IMG_2794

IMG_2722

Foto: romana.hr

0