Rolls-Roys Motor Cars Dresden po prvi put u Hrvatskoj

rolls royce

Tvrtka Rolls-Roys Motor Cars Dresden ovaj se vikend predstavila Hrvatskoj. Na događanju u Opatiji s novim modelima ovog luksuznog brenda automobila – Dawn, Wraith, Ghost and Phantom Drophead Coupé, imali su se tako priliku upoznati brojni posjetitelji.

rolls royce

„Došlo je vrijeme da se naša kompanija predstavi Hrvatskoj, ovo je ostvarenje sna i velika čast za mene da uvedem luksuzni svijet Rolls-Royce automobila u Hrvatsku. Rastući broj kupaca iz Hrvatske s kojima mogu govoriti našim materinjim jezikom, mogućnost da iskušaju ova najluksuznija vozila na svijetu, svijet dizajna bez premca, uslugu stvorenu samo za njih te posvećenost svakom detalju“ – izjavila Melita Relić, direktorica Rolls- Royce Motor Cars Dresden.rolls royce

Automobil Dawn po prvi je put predstavljen hrvatskoj publici i jedan je od najzavodljivijih noviteta ove kuće, a gosti su ga imali priliku i isprobati.  Rolls-Roys Motor Cars Dresden ovime je i proslavio svoju drugu najbolju godinu u Europi i uspješnu prodaju u prvoj polovini 2016. godine.

opatija2

0