Rođendanski vikend City Centera one East, West i Split

Od 16. do 18. listopada posjetitelje City Centera one East, West i Split očekuje nezaboravan rođendanski vikend ispunjen najboljim shoppingom uz odlične popuste, koncerte glazbenih zvijezda, bogat dječjim program i humanitarnu akciju ‘Daj 5 za vedriji svijet’.

city center one rodendan

Čestitajte i vi rođendan City Centeru one, sudjelujte u humanitarnim akcijama, obavite najbolji shopping i odlično se zabavite. Posjetitelji City Centera one West pjevat će uz Massima i njegove goste – bend Madre Badesa, a Natali Dizdar i Marko Tolja koncert će održati u City Centeru one East. Zagrebački koncerti na rasporedu su u subotu, 17.10. u 18 sati. Jelena Rozga će glasom i prepoznatljivim ritmovima zagrijati posjetitelje City Centera one Split, a pridružit će joj se i specijalni gost – Petar Grašo na velikom koncertu u subotu, 17.10. u 20 sati.

Iva Sulentic

Kako bi svijet učinili vedrijim mjestom, City Center one i Udruga Hrvatska Pomaže u rođendanskom vikendu organiziraju humanitarnu akciju ‘Daj 5 za vedriji svijet’. Počastite se čašom pjenušca i ukusnom City tortom, a vaših 5 kuna bit će donirano štićenicima Kuće sv. Josipa za nezbrinutu djecu te štićenicima Udruge Senzori.

Humanitarka2_Kristina-Krepela

Ne zaboravite ni na najbolji jesenski shopping uz odlične popuste, posebne ponude i poklone uz kupnju te brojne aktivnosti za najmlađe – od cooking showa, makeovera, predstava i koncerata do simulatora leta u kojem će klinci iskusiti kako je to biti pravi pilot.

city center one djeca

0