Robert Pattinson i Suki Waterhouse čekaju prvo dijete
Robert Pattinson i Suki Waterhouse čekaju prvo dijete

Robert Pattinson i Suki Waterhouse
čekaju prvo dijete

Ako se definirate kao milenijalac onda ste sigurno tokom svoje tinejdžerske faze živjeli Twillight sagu i bili Team Edward ili Team Jacob. Robert Pattinson bio je najpoznatiji vampir na planeti, a ova uloga donijela mu je holivudsku slavu, ali i ljubav s kolegicom sa seta, Kristen Stewart. Veza je neslavno završila, a druga javnosti poznata djevojka bila mu je kontroverzna pjevačica FKA Twigs.

Treća (javna) sreća dogodila se s modelom, glumicom i pjevačicom Suki Waterhouse. Par je u low key stabilnoj vezi od 2018. godine – a sada čekaju svoje prvo dijete.

Suki Waterhouse Robert Pattinson

Petogodišnja veza Suki Waterhouse i Roberta Pattinsona

Par se nije eksponirao skoro pet godina, a to je doprinijelo razvijanju jake stabilne veze zasnovane na zdravim temeljima, bez pretencioznih naslova u medijima. Oboje su gradili svoje uspješne karijere dok su usporedno jedno drugom bili najveća podrška. Kada je Robert dobio ulogu u poznatoj Batman franšizi upravo mu je Suki bila najveći kritičar.

Ona je u međuvremenu dobila ulogu u sjajnoj adaptaciji Daisy Jones & the Six, koja je dobila veoma pozitivne kritike, a s time je gradila i svoju glazbenu karijeru.

Suki Waterhouse Robert Pattinson

Baby on board!

Par je ove godine odlučio početi sa zajedničkim eksponiranjem, te su odradili svoj prvi službeni red carpet na ovogodišnjoj Met Gali.

Suki je prošlog tjedna na koncertu javno i vrlo simpatično objavila službenu vijest o trudnoći. Našalila se s fanovima da je odjenula šljokičasti kostim kako bi napravila diverziju sa svog već vidljivog trbuščića, ali da joj to očigledno nije pošlo za rukom. Već neko vrijeme stvara se buzz na ulicama kako Suki prate paparazzi, a sad je došla i službena potvrda. Ovo je paru prvo zajedničko dijete i čeka ih početak jedne sasvim nove životne etape.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori