Suki Waterhouse i Robert Pattinson u prvoj šetnji otkad su postali roditelji
Suki Waterhouse i Robert Pattinson u prvoj šetnji otkad su postali roditelji

Suki Waterhouse i Robert Pattinson u prvoj
šetnji otkad su postali roditelji

Robertu Pattinsonu i Suki Waterhouse ovih dana zasigurno neprestano pristižu čestitke, a razlog tom je rođenje njihovog prvog djeteta. O istom se par nije službeno oglasio, no radosna vijest je potvrđena nakon što su u javnost dospjele fotografije nastale tijekom popodnevne šetnje Los Angelesom. Pritom je glumac objektivom uhvaćen dok gura dječja kolica. Ime djeteta, kao ni njegov spol nisu javno objavljeni.

Podsjetimo, Suki je vijest o trudnoći potvrdila na jednako spontan način, tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju. Mislila sam odjenuti nešto svjetlucavo kako bih vas odvratila od nečeg drugog što imam, rekla je tada pokazujući pritom prema svom trbuhu.

Suki Waterhouse

Petogodišnja vezan okrunjena je i zarukama

A ubrzo nakon vijesti o trudnoći, stigle su i one o zarukama, koje su također potvrđene zahvaljujući fotografijama para nastalima u šetnji, toga puta, londonskim ulicama. Zamijećeno je kako 32-godišnja pjevačica i glumica nosi dijamantni prsten.

U pitanju je toi et moi dizajn, u prijevodu s francuskog jezika to znači “ti i ja”. Upravo ovaj model prstenja trenutno je jedan od najvećih hitova. On se obično sastoji od dva različita kamena koji se spajaju na sredini prsta te simboliziraju spajanje dvoje ljubavnika. Ovaj stil prstena popularizirao je Napoleon Bonaparte u 18. stoljeću kada je njime zaprosio Jozefinu. Toi et moi prstenje nose Kylie Jenner, Ariana Grande, Solange, a nosila ga je i Jackie Kennedy.

U početku su se na ovakve modele prstenja stavljali isti dragulji, dok danas mnogi kombiniraju različito drago kamenje kao i oblik. Također, kombiniraju bisere i dragulje. Tako ovo zaručničko prstenje postaje personalizirano, a samim time i jedan od najromantičnijih izbora. Inače, ovakvo prstenje se može nabaviti i kod nas, a radi ga brend Messika.

Suki Waterhouse Robert Pattinson

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori