Ritual ispijanja čaja još je ljepši uz ovaj brend

Ritual ispijanja čaja još je
ljepši uz ovaj brend

Za razliku od kave, ispijanje vruće šalice čaja u bilo koje doba dana ima meditativna svojstva. Ona jutarnja biti će možda za razbuđivanje, ali sve ostale vrste kroz dan popit ćemo da nas umire, uljuljkaju i opuste dok uživamo u vrućem napitku.

Zbog toga ni ne čudi kako se čaj diljem svijeta ispija kao ritual kojem se posebno posvećuje, a na tome je svoj brend bazirala mlada Francuskinja Elodie koja je kreirala custom made vrećice za čaj. Kada na tržištu nije mogla pronaći vrećicu u obliku srca za Valentinovo, odlučila je sašiti i svoju i napuniti je čajem po želji.

Tea Heritage kreira čaj po vašoj mjeri

I tako se rodio brend Tea Heritage, baziran u Lyonu, koji danas proizvodi najrazličitije oblike vrećica za čaj te ih čak mogu izrađivati po narudžbi kao poklon za vjenčanje i slično. Neki od klasika u ponudi su oblak, zvjezdica i aviončić, a zima je donijela oblike poput male rukavice i čovječuljka od đumbira. Vrećice dolaze punjene s četiri vrste čaja – čajem od jasmina, božićnim, Breakfast ili Earl Grey listićima.

Simpatične vrećice za čaj dolaze u pakiranju od 5 komada i mogu se naručiti na Tea Heritage stranici ili pratiti na Instagramu. Brend dostavlja u Hrvatsku što znači da i mi možemo uživati u još boljem i ljepšem ritualu ispijanja čaja.

A post shared by Tea Heritage (@teaheritage) on

A post shared by Tea Heritage (@teaheritage) on

A post shared by Marine ? (@dreamer___m) on

A post shared by @lifewithgeorgielloyd on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori