Dva nova mjesta u Splitu

Dva nova mjesta u Splitu

Sexy Cow

Sexy Cow

Iako tijekom ljeta grad Split donosi najveću i najbogatiju gastronomsku ponudu, tijekom mirnijih mjeseci jeseni i zime u Splitu također se otvaraju nova zanimljiva gastro mjesta.

Tako se na adresi Zrinjsko-Frankopanska 6 otvorilo novo mjesto zanimljivog naziva ‘Sexy cow’ koje donosi mesna jela – odreske, guacamole, salate, pržene kolutove luka i njihov karakteristični ‘sexy cow’ chefov umak.

Sexy Cow

Sexy Cow

Jedinstveni su zbog ‘Don’t Tell Your Boyfriend’ hamburgera napravljenog od 100% junećeg mesa, topljenog sira, prženog luka, jaja, salate, rajčice, kiselih krastavaca i crvenog luka. Za sve ljubitelje piletine tu je ‘Skinny Chicken’ koji donosi okuse pržene piletine s pestom od peršina, guacamole, rajčicom, svježim krastavcem, salatom i crvenim i prženim lukom. Za sve vege konzumente tu je i ‘Veggie Cow’.

Sexy Cow

Sexy Cow

Što sve imaju u ponudi možete provjeriti na sexy-cow.com, a nađete li se u blizini svakako preporučujemo da navratite i kušate neki od njihovih wrapova.

Sljedeća nova lokacija nalazi se na adresi Ruđera Boškovića 13 i radi se o Superfood Juice&Smoothie Baru koji donosi obilje zdrave hrane i poslastica. Sirove torte, superfood pudinzi i napici, juicevi dio su njihovog stalnog menua, a najviše nas je obradovala činjenica da nude kompletan zdravi i preukusni doručak od raznih mueslija, zobene kaše, acai bowla, omleta s kozjim sirom, zdravog kruha s bio marmeladom i hladno prešanim sokovima.

Superfood Juice&Smoothie Bar

Bogatu i zdravu dnevnu ponudu Superfood Juice&Smoothie Bara možete provjeriti na službenoj Facebook stranici.

T.R.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori