Posjetite novootvoreni restoran Conlemani u Splitu

Posjetite novootvoreni restoran
Conlemani u Splitu

conlemani-9

Restoran Conlemani u Splitu razvijen je kao inovativni gastronomski koncept, ali i kao vrhunska suradnja hotela Le Meridien LAV s arhitektonskim studijem Nous Design iz Londona. Dizajner interijera Nir Gilad prostoru je, koji se sastoji od prostrane terase i unutrašnjeg dijela, svojim dizajnerskim intervencijama udahnuo prepoznatljivi duh Italije. Ovime je sa studijem Nous Design nastavljena suradnja prethodno ostvarena na uređenju Lounge bara i restorana 7 palmi otvorenog prošloga ljeta na plaži hotela.

conlemani-4

conlemani-6

Projekt preuređenja trajao je četiri mjeseca tijekom kojih je dizajner, pored nekoliko smjernica od strane hotela, imao potpunu slobodnu volju prepustiti se kreativnom radu. Tom uspješnom sinergijom i kreativnom slobodnom stvoreno je mjesto gdje možete uživati u talijanskom stilu života i istražiti pravi smisao talijanskog la dolce vita.

conlemani-7

Kompletan projekt restorana Conlemani, od ideje preko preuređenja do samog otvorenja, razvijen je u manje od devet mjeseci, a na projektu je surađivao tim međunarodnih hotelsko-gastronomskih eksperata. Pored Nous Design studija koje smo već spomenuli, u razvijanje projekta bile su uključene dvije londonske tvrtke, Planet Food & Beverage Consulting i Vision Hotel Asset Managment.

conlemani-3

Sigurno je kako će svaki gost kojem je uz gastronomsko iskustvo važna i emocija posjetiti te pronaći užitak i strast u splitskom restoranu Conlemani, bez obzira na to je li on istinski gastro istraživač, moderan ‘foodie’ ili pak jednostavno uživa u ukusnoj hrani.

conlemani-2

U restoranu Conlemani sve je rađeno sa stilom, baš kako to rade Talijani. Od kuhinje, posluge do dizajna interijera i muzike, sve prati dodir talijanske kulture. A odlične pizze spravljene po originalnoj talijanskoj recepturi ili ukusna tjestenina zadovoljit će svako nepce. Hrana u restoranu Conlemani priprema se od najsvježijih namirnica, s puno emocija, a zahvaljujući strasti i ljubavi s kojom se hrana priprema, sigurno je kako će svaki gost osjetiti dašak susjedne zemlje.

Više na službenoj stranici hotela.

conlemani-1

conlemani-11

conlemani-10

Foto: Domagoj Blažević

Učitati još
Zatvori