Razveselite ju ovim božićnim poklonima

Ovog Božića razveselite svoju partnericu, mamu, baku, sestru ili prijateljicu pomno odabranim darom koji će izmamiti osmjeh na licu voljene vam osobe. Iako osmjeh ne košta ništa, Božićni darovi u većini slučajeva koštaju, tako da se na vrijeme pripremite kako vaši novci ne bi bili uzalud potrošeni na beznačajan poklon koji ste kupili na brzinu.

Najbolji način plaćanja božićnih poklona svakako su MasterCard kartice uz koje plaćanja možete obaviti na siguran, brz i elegantan način, bez prebiranja gotovine po novčaniku ili trčanja na bankomate u slučaju da je iznos veći od sredstva koja ste mislili potrošiti. MasterCard vas poziva da se prepustite pogodnostima koje nudi kartično plaćanje, bez obzira na visinu iznosa ili tip trgovine, a podsjeća i na još jednostavniji način – beskontaktno plaćanje MasterCard karticom – koje je gotovo u trenu, samo naslonite karticu i platite!

mastercard post 1

Na brojnim prodajnim mjestima koja nude i ovaj način kupnje, dovoljno je prisloniti svoju beskontaktnu karticu na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje vaše plaćanje. Za iznose do 100 kuna nije potreban niti PIN niti potpis, dok je za sve iznose iznad 100 kuna dovoljno ili utipkati PIN ili potpisati potvrdu.

Ako ne znate što kupiti vašoj partnerici ili prijateljici ovog Božića, donosimo tri top prijedloga:

Kimono – Ova zima će biti malo ugodnija uz topli kimono boje petroleja, iz nove kolekcije modnog branda Zara. Ovaj moderan kimono uklopit će se uz svaki stil tako da se ne trebate brinuti jeste li odabrali pravi poklon, a pogodan je za svakodnevne kao i formalne kombinacije. Kimono je dostupan u trgovinama Zara koje primaju MasterCard beskontaktne kartice.

zara ponco post

Čitač e-knjiga Duge zimske večeri idealne su za provođenje uz kvalitetno štivo, a zahvaljujući čitaču e-knjiga Amazon Kindle Paperwhite, na jednom uređaju možete pohraniti čitavu knjižnicu. Iznenadite voljenu osobu njezinom omiljenom knjigom na čitaču Amazon Kindle. Ovi čitaći omogućuju korisnicima preuzimanje, pregledavanje i čitanje e-knjiga, novina, časopisa i drugih digitalnih medija putem bežične internetske mreže, a dostupni su u trgovinama Links, u kojima možete plaćati beskontaktno, ili na web shopu links.hr.

kindle 1

Zimska jakna – S mekanom i toplom Marx jaknom ove sezone jednostavno ne možete pogriješiti. Zatvarači glamurozne zlatne boje, bogati krzneni ovratnik i remen s kopčom čine ovu jaknu savršenim modnim stylingom te samim time i idealnim poklonom. Marx zimske jakne potražite u trgovinama Sportina u kojima možete plaćati beskontaktnim MasterCard karticama.

sportina jakna post

Olakšajte si blagdansku kupovinu i ovog Božića plaćajte MasterCard karticama. Neka Vaše iskustvo kupovine bude brzo, jednostavno i pametno!

Sponzorirani članak

0