Super razglednica iz Hrvatske koja je ujedno i bojanka

Super razglednica iz Hrvatske koja
je ujedno i bojanka

ljeto in croatia 5

Ljeto in Croatia

Do sada ste već upoznali odličan projekt mladog kreativca Ivana Ćosića – Ljeto in Croatia. Već pune dvije godine i kod nas možete naići na odabrane lokacije, događanja i preporuke s potpisom ovog šarmantnog i životopisnog projekta. Ljeto in Croatia podsjetit će vas na brojna mjesta koja još niste vidjeli, dijelove Hrvatske koje možda još niste posjetili i otkriti vam lokacije koje možete staviti na svoj ‘must see’ popis.

Ivan je za ljeto 2017 osmislio poseban suvenir – razglednice koje donose umjetničke vizure četiri grada Zagreba, Zadra, Splita i Dubrovnika, a kako će se sezona odmicati tako će se popisu dodavati još neke nove gradove i lokacije. No, razglednice Ljeto in Croatia nisu ‘samo’ obične razglednice lijepih hrvatskih gradova – one su zapravo crno-bijele ilustracije i bojanka u jednom. Bojanke za odrasle popularne su već par godina, često se navode kao alat za smirenje i opuštanje, tako da je i Ljeto in Croatia razglednica – bojanka na tom tragu.

ljeto in croatia 4

ljeto in croatia 3

Super suvenir

Ilustracije gradova potpisuje Stephanie Jennifer Mah, umjetnica iz Toronta, a osim Zagreba, Zadra, Splita i Dubrovnika čekat će nas i razglednice s ilustracijama Šibenika, Pule i Rovinja, dok će najesen Ivan izdati cijelu bojanku s hrvatskim gradovima na obali i kontinentu.

Za sve informacije kada razglednice dolaze u prodaju pratite nas i @ljetoincroatia, a sami možete sudjelovati u ovoj šarmantnoj akciji šaljući ih te objavljujući ih i na Instagram koristeći hashtag #ljetoincolours.

ljeto in croatia 2

ljeto in croatia 1

Učitati još
Zatvori