Britanski brend koji će voljeti svi ljubitelji elegancije

Britanski brend koji će voljeti svi
ljubitelji elegancije

Rapport London – britanski brend s tradicijom dužom od 120 godina

Povijest brenda Rapport London datira iz daleke 1898. godine, kad je jedan energičan mladić, u dobi od samo 20 godina osnovao tvrtku M.A. Rapport & Co. Četiri generacije kasnije, posao i dalje ostaje u okvirima privatne obiteljske tvrtke, prateći filozofiju koju je utemeljio inovator, a koja se temelji na inovativnosti, kvaliteti i usluzi, s naglaskom na ulaganje u tehnologiju i brigu o kupcima.

Rapport London u svojoj ponudi ima različite proizvode kao što su luksuzni navijači za satove, kutije za satove i nakit, a posebnu pažnju posvetio je i ostalim elegantnim kožnim dodacima poput kutija za cigare za gospodu, kožnim oznakama za putne torbe, putnim kožnim etuijima za satove ili nakit, ženskim i muškim novčanicima ili etuijima za kartice, aktovkama, poslovnim torbama za dokumente i laptop, kozmetičkim i toaletnim torbicama te kutijama za manžete.

Navijači za satove i elegantni kožni dodaci

Navijači za satove idealni su za pasionirane kolekcionare satova, ali i sve one koji imaju više od jednog sata. Satove s automatskim mehanizmom potrebno je redovito nositi kako bi mehanizam pravilno radio. Jednom kad se skine s ruke, prikupljena energija će sat pokretati sljedećih cca 24-70 sati, ovisno o modelu, nakon čega će sat trebati ponovno namjestiti. Sat koji se nije dugo nosio može izgubiti viskoznost ulja što će postepeno dovesti do istrošenosti pojedinih komponenti i problema točnosti. Navijači satova dizajnirani su kako bi oponašali radnju nošenja sata.

Osim iznimne kvalitete mehanizma i elegantne izvedbe od punog drva, Rapport London navijače karakteriziraju i završni radovi ručnog nanošenja osam slojeva visoko poliranog laka, zlatna ili krom pozlata detalja te obloga od mekog baršuna. Kutije za navijanje automatik satova dostupne su u raznim veličinama i kombinacijama boja i materijala.

Kutije za satove namijenjene su osobama koje svoje kolekcije satova žele čuvati na prigodnom mjestu kad ručni sat ne nose na ruci. Elegantne kutije za satove Rapport London izrađene su od masivnog drva oraha i ručno lakirane za neodoljiv sjaj. Dragocjeni nakit uvijek treba biti čuvan u kutijama koje dolikuju njegovoj ljepoti. Rapport London kutije za nakit izrađene su od najkvalitetnijih materijala poput drva i kože, dostupnih u raznim bojama i uzorcima.

Bilo da planirate putovanje ili ste u potrazi za predmetom u kojem ćete pohraniti vaše satove ili nakit, brend Rapport London savršeno će komplementirati vaš osobni stil i istančan ukus za lijepo i elegantno.

Rapport London kolekciju moguće je istražiti u Mamić butiku u Zagrebu, u ulici Frane Petrića 7.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori