Pronašli smo mjesto na Jadranu u kojem želimo provesti cijelo ljeto

Pronašli smo mjesto na Jadranu u kojem
želimo provesti cijelo ljeto

Zlatni rat beach resort jedno je od najljepših mjesta na koje možete otići ovoga ljeta. Smješten je na jednoj od najljepših plaža, na čarobnom otoku Braču. Okružen je stoljetnom borovom šumom, vinogradima i maslinovim stablima te je idealno mjesto za potpuni užitak.

Resort se satoji od osam apartmana i čak 17 De Luxe soba. Ono što ovaj smještaj diže na jedan sasvim novi level jest to da svi apartmani i sobe imaju terasu ili balkon sa otvorenim pogledom na more i plaže. Šest De Luxe apartmana na prostranim travnatim terasama ima i Hot tube te lounge namještaj.

Ponuda koja će zadovoljiti i najizbirljivije

Kad vam uživanje u predivnom interijeru i eksterijeru možda postane malo dosadno te poželite malo akcije, možete unajmiti brod, naučiti roniti ili surfati na vjetru. Na raspolaganju u svakom trenutku imate tim stručnjaka koji će se pobrinuti da vam osigura samo najbolje.

Neposredno ispred resorta, na plaži Zlatni rat, moguće je organizirati različite oblike zabave i aktivnog odmora. Plaža je zbog specifičnih vjetrova raj za surfere, wind surfere i sve druge oblike zabave koji kombiniraju ljepotu mora i energiju vjetra. Osim toga, gosti mogu sudjelovati u tečajevima ronjenja ili pak uživati u morskom zabavnom parku. Upravo se zato ovaj odmor može jednostavno pretvoriti i u raj za avanturiste.

Čarobne lokacije nadomak ruke

U sklopu Beach resorta posluje restoran Rosmarino. S terase restorana pruža se jedinstven, spektakularan pogled na plažu Zlatni rat. Restoran kombinira različite tipove jelovnika sa naglaskom na mediteransku kuhinju sa modernim pristupom odabira, pripreme i serviranja namirnica.

Budući da su hrvatski otoci jedinstvena mjesta, niti Brač nije iznimka. Na raspolaganju su vam u svakom trenutku usluge transfera svih vrsta kojima možete bolje istražiti ovo predivno mjesto te otkriti njegove skrivene ljepote. Sve u svemu, zvuči kao savršeno provedeni odmor!

Foto: Zlatni rat beach resort

Preporuka

Zatvori