Destinacija za magično zimovanje

Destinacija za magično zimovanje

Stitched Panorama

Whitepod u Švicarskim Alpama

Samo sat vremena od ženevskog aerodroma nalazi se Whitepod – lokacija koja donosi stvarno nesvakidašnje iskustvo zimovanja. U samom srcu Švicarskih Alpi nalazi se jedinstveni spoj eko turizma i luksuznog boravka. Svaki tzv. pod opremljen je kao najluksuzniji hotelski smještaj, jedino s dodatkom da ste zapravo smješteni u zasebnim, samostojećim kupolama s fantastičnim pogledom na snježni krajolik. Pomalo kao da ste uronjeni u snijeg, samo bez hladnoće i svih onih nezgodnih stvari koje snijeg donosi sa sobom.

Za sve sklone avanturi, skijanju, boravku u prirodi, no i za one kojima je nešto laganiji i smireniji odmor draži, a boravak u prirodi nezamjenjivo iskustvo – Whitepad donosi sve to zajedno u jednom fantastičnom paketu. No, osim zimovanja tu je mogućnost i boravka tijekom ljeta, a gastronomska ponuda je stvarno raznolika – od lokalne, autentične kuhinje preko vegetarijanske i veganske ponude do planinskih specijaliteta. O kakvoj fantastičnoj destinaciji i smještaju se radi, pogledajte na fotografijama u nastavku…

 

Whitepod xy 5

Za više informacija o smještaju, dostupnosti i detaljnijoj ponudi sadržaja posjetite whitepod.com, a pratiti ih možete putem Facebook stranice i Instagram profila.

Whitepod 28

Whitepod 27

Whitepod 26

Whitepod 24

Whitepod 23

Whitepod - Interior pod panorama

Whitepod 21

Whitepod 20

Whitepod 19

Whitepod 18

Whitepod 17

Whitepod 16

Whitepod 15

Whitepod 14

Whitepod - Interior pod panorama

Whitepod 10

Whitepod 9

Whitepod 8

Whitepod 7

Whitepod 6

Whitepod 5

Whitepod 4

Whitepod 29

Whitepod 30

Whitepod 33

Whitepod 34

Whitepod - Interior pod panorama

Whitepod xy 2

Whitepod xy 3

Whitepod xy 4

Foto: Whitepod

Učitati još
Zatvori