Otkrijte ove rustikalne vile u blizini Plitvičkih jezera, stvorene za odmor tijekom cijele godine

Jeste li znali za ove rustikalne vile za odmor koje su se smjestile u Lici u blizini Plitvičkih jezera i Jadranskog mora? Kompleks VILLAS JOJA sastoji se od 3 zasebne vile kategorizacije 5 zvjezdica i restorana zatvorenog tipa samo za goste kompleksa Villas Joja te omogućuje bezbrižan i opušten odmor daleko od gradske vreve tijekom cijele godine.

Svaka vila ima svoj ulaz, a međusobno su povezane prostorom unutarnjeg grijanog bazena sa protustrujnim plivanjem, masažama i saunom. Vile su izgrađene u srcu netaknute prirode, okružene zelenilom i voćnjacima i predstavljaju spoj Like i Dalmacije zbog porijekla svojih vlasnika. Ugostiti mogu do 23 osobe i idealne su za boravak obitelji i društva ili pak za team building jer su male i srednje tvrtke vrlo česti gosti ovog kompleksa.

Ako se odlučite za obiteljski odmor, ovdje ćete ga moći provesti zajedno i istovremeno uživati u privatnosti. Na velikoj zajedničkoj okućnici vaša će djeca uživati u bezbrižnoj igri dok se budete relaksirali na unutarnjem bazenu koji je zaklonjen od pogleda i nudi potpunu privatnost. Za potpuno opuštanje tu je sauna te mnogobrojne aktivnosti na otvorenom.

Vile su prometno dobro povezane i na svega su pola sata vožnje udaljene od mora, te se također nalaze u blizini Nacionalnih parkova Paklenica, Plitvice i Sjeverni Velebit. U dogovoru, može se ponuditi vrlo veliki raspon dnevnih aktivnosti kao što su: biciklističke vožnje, paintball, quad safari, kajak, veslanje, rafting, zip line, Baggie, dnevni izleti po Nacionalnim parkovima u blizini NP Plitvice, jedrenje na Kornatima, posjet muzeju Nikola Tesle ili posjet parku prirode Grabovača.

Kompleks Villas Joja otvoren je cijele godine za goste, a za sve informacije obratite se na mail info@villasjoja.hr (www.villasjoja.hr).

0