Jeste li već posjetili čarobnu Dolinu jelena kod Plitvica?

Jeste li već posjetili čarobnu
Dolinu jelena kod Plitvica?

Da Hrvatska ima pregršt prekrasnih mjesta koje se isplati posjetiti, znali smo odavno, ali smo tek u posljednjih godinu dana počeli otkrivati sve njene čari. Tako svaki slobodan vikend iskorištavamo za odlazak na izlete, a ideja pritom ne manjka, pa se svaki vikend možete uputiti na drugu lokaciju i uživati u prirodi i svježem zraku.

Ranch Dolina jelena

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Ranch Dolina Jelena (@ranch_dolinajelena)

Ako ste ljubitelj prirode i životinja, jedno od mjesta stvorenih za bajkoviti jednodnevni izlet je Ranch Dolina jelena. Smješten u Drežnik Gradu, samo 12 km od NP Plitvička jezera, ovaj ranč u vlasništvu obitelji Bičanić nudi vam jedinstvenu priliku da se družite s predivnim jelenima.

Ranč od 15 hektara nalazi se u sklopu OPG-a Bičanić, gdje se vlasnici brinu za obične jelene i jelene lopatare, slavonske svinje i konje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ranch Dolina Jelena (@ranch_dolinajelena)

Na vođenoj turi po ranču od vlasnika ćete čuti sve o ovim prekrasnim životinjama, moći ćete ih hraniti i biti u direktnom kontaktu s njima. Nakon obilaska možete se odmoriti na ranču i uživati u prirodi koja vas okružuje, a vlasnici će vas počastiti domaćim proizvodima i delicijama.

Važne infomacije koje trebate znati prije posjeta ranču

Ranch Dolina jelena radi samo po najavi, a potrebno se najaviti nekoliko dana prije dolaska. Ponedjeljkom je zatvoren, a vrijeme obilaska i radne dane vlasnici određuju u skladu s vremenskim uvjetima. Ukoliko želite posjetiti Ranch vikendom, najbolje da se javite barem pet dana ranije jer se vikendima grupe brzo popune. Broj osoba po grupi je ograničen u skladu s aktualnom epidemiološkom situacijom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ranch Dolina Jelena (@ranch_dolinajelena)

Za upite i najave info broj 099/222-3033 je dostupan od 9 do 15 sati. Sve informacije možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama.

Foto: Instagram (naslovna fotografija: @dorica505)

Učitati još
Zatvori