Jeste li već posjetili čarobnu Dolinu jelena kod Plitvica?

Da Hrvatska ima pregršt prekrasnih mjesta koje se isplati posjetiti, znali smo odavno, ali smo tek u posljednjih godinu dana počeli otkrivati sve njene čari. Tako svaki slobodan vikend iskorištavamo za odlazak na izlete, a ideja pritom ne manjka, pa se svaki vikend možete uputiti na drugu lokaciju i uživati u prirodi i svježem zraku.

Ranch Dolina jelena

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Ranch Dolina Jelena (@ranch_dolinajelena)

Ako ste ljubitelj prirode i životinja, jedno od mjesta stvorenih za bajkoviti jednodnevni izlet je Ranch Dolina jelena. Smješten u Drežnik Gradu, samo 12 km od NP Plitvička jezera, ovaj ranč u vlasništvu obitelji Bičanić nudi vam jedinstvenu priliku da se družite s predivnim jelenima.

Ranč od 15 hektara nalazi se u sklopu OPG-a Bičanić, gdje se vlasnici brinu za obične jelene i jelene lopatare, slavonske svinje i konje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ranch Dolina Jelena (@ranch_dolinajelena)

Na vođenoj turi po ranču od vlasnika ćete čuti sve o ovim prekrasnim životinjama, moći ćete ih hraniti i biti u direktnom kontaktu s njima. Nakon obilaska možete se odmoriti na ranču i uživati u prirodi koja vas okružuje, a vlasnici će vas počastiti domaćim proizvodima i delicijama.

Važne infomacije koje trebate znati prije posjeta ranču

Ranch Dolina jelena radi samo po najavi, a potrebno se najaviti nekoliko dana prije dolaska. Ponedjeljkom je zatvoren, a vrijeme obilaska i radne dane vlasnici određuju u skladu s vremenskim uvjetima. Ukoliko želite posjetiti Ranch vikendom, najbolje da se javite barem pet dana ranije jer se vikendima grupe brzo popune. Broj osoba po grupi je ograničen u skladu s aktualnom epidemiološkom situacijom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ranch Dolina Jelena (@ranch_dolinajelena)

Za upite i najave info broj 099/222-3033 je dostupan od 9 do 15 sati. Sve informacije možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama.

Foto: Instagram (naslovna fotografija: @dorica505)

0