Sjajna novost: Otvorena je Viber grupa s last minute ponudama za ljetovanje na Jadranu

Sve samo ne tipična 2020. godina, na nekoliko je mjeseci odgodila i naše planove za putovanja. Odlazak u inozemstvo još uvijek se čini kao nemoguća misija, a mnogi ni ne žele riskirati, čak ni s onim zemljama koje su otvorile svoje granice za ulazak hrvatskih državljana.

Jasno je kako ćemo ovo ljeto uglavnom provoditi na Jadranu i imati tu sreću u nesreći da hrvatsku obalu upoznamo kao nikad dosad. Odmor na mondenim mjestima kao što su Dubrovnik i Hvar, koji su svakog ljeta inače krcati turistima, sada će se vrlo vjerojatno doimati kao iz bajke, a prozračnije ulice dalmatinskih gradova omogućit će polagano istraživanje i upijanje svakog dragocjenog trenutka provedenog na ovim destinacijama.

Last minute cijene smještaja na Jadranu

Ako vam je korona pomrsila planove što se tiče planiranja ljetovanja, no još uvijek imate veliku želju posjetiti i doživjeti Jadran na jedan sasvim novi način, sjajna je novost da se otvorila Viber grupa u kojoj možete pronaći odlične last minute ponude za ljetovanje na Jadranskoj obali.

CROATIA LAST MINUTE DEALS grupi na Viberu pridružiti se možete ovdje, a uz informacije o last minute cijenama pojedinih smještaja, također možete direktno stupiti u kontakt s objektom/domaćinom, zaobići provizije posrednika i dobiti ljeto kakvo niste mogli zamisliti.

Budući da je i nas zaintrigirala ova grupa, idućih dana donosit ćemo vam neke zbilja super last minute prijedloge za ljetovanje na Jadranu!

Foto: Pixabay

0