Hvar ovog ljeta možda i neće biti tako krcat – posjetite ovaj komadić raja u uvali Lozna

Mali boutique hotel Little Green Bay smješten je u uvali Lozna na otoku Hvaru i uistinu predstavlja komadić raja na zemlji. Može se pohvaliti mirnom lokacijom i kristalno čistim morem gdje bez ometanja možete odmoriti duh i tijelo. Hotel je prije nekoliko godina zapeo za oko i francuskom Vogueu koji ga je tada uvrstio na svoju listu novih mjesta koja trebate posjetiti.

Luksuzna oaza mira na Hvaru

Renovirana stara kamena kuća postala je mjesto hedonizma – spoj prirodnih materijala u interijeru stapa se s eksterijerom te nastavlja skroz do obale mora gdje gosti imaju priliku ravno s ležaljke uskočiti u tirkizno prostranstvo. Ime hotela u potpunosti odgovara njegovoj lokaciji – skrivenoj maloj uvali i mediteranskom vrtu koji ga okružuje.

Hotel Little Green Bay su otvorili Parižani, brat i sestra Julie i Mathieu, kako bi udahnuli život jednom napuštenom prostoru i stopili ga s prirodom. Sa samo 15 soba, u hotelu Little Green Bay mir je zagarantiran. A ako ne odmarate u svojoj sobi, možete se opuštati na terasi ili na plaži. Postoji i mali spa gdje možete uživati u masažama i ostalim beauty tretmanima. U restoranu ćete jesti najfinije mediteranske delicije od namirnica koje se kupuju od malih lokalnih dobavljača, a hotel ima i svoj organski vrt sa začinima.

Noćenje u ovom luksuznom boutique hotelu ne može si priuštiti svatko, ali nije zabranjeno maštati. U nastavku zato zavirite u ovu čarobnu oazu na Hvaru, a dodatne informacije pronađite na njihovoj službenoj stranici.

Foto: Little Green Bay

0
1 Response